stevo 58 Napisano Januar 4, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Silcolene Ride polusint. 15-50 i na 4500km menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Motul 300V Fatory Line Double Ester 10w40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 4, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan motul 5100 10w40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Januar 4, 2008 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Kron Olil....dobro se pokazao i nije skupo ulje. Menjac kao u sir....cvak... ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan 300V,pa motorx,pa neki ipon Sve su to slicne corbe Potpuno si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 167 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 za starije modele, a za novije obavezno 300v gradacija obicno pise na cepu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 11, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo Ipon mineralno 15-50 sa aditivima za lamelu(tako mi rece predhodni vlasnik),bar i da postavim pitanje sta dalje koristiti sa ovim uljem mi krljavi pri ubacivanjem u prvu brzinu,koliko sam citao po raznim sajtovima i forumima BARDAHL je ulje koje svi hvale ,i zanima me koja viskoznost,presao je 50.000 i naravno gde kupiti a da ne bude made in china Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 11, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam citao po raznim sajtovima i forumima BARDAHL je ulje koje svi hvale ,i zanima me koja viskoznost,presao je 50.000 i naravno gde kupiti a da ne bude made in china Imaš sve viskozitete Bardahla, ali je kod nas najzastupljenija 20w/50 XTC racing, full-synth. Bardahl još nije toliko zastupljen da bi bio made in China! A gde kupiti... pa u Italiji ! Verujem da će ti se neko već javiti na pm u vezi nabavke Bardahla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 11, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Cekam PM a i ne verujem da full-synth ide u moj motor ,ipak je presao 50.000 :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Samo preradjeno...Menjam kad potrosi... hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Januar 11, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan jedan koristan savet koji sam ja cuo od uvoznika raznih ulja,na svakoj kantici ulja na deklaraciji postoji sifra i pise API pa pored slova...primer API..CL/DH....gleda se svako drugo slovo posle sifre API...sto je slovo dalje od slova A u abecedi to je ulje bolje,uzmite dve iste kantice sa istim uljima i proverite da nisu iste API sifre, cak i ako su kupljene u istoj radnji.....sori za off 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Januar 13, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali Castrol-u MAGNATEC koji je full syntetic + aditiv Liqui molly sa Si-molbidenom? E to se zove corba prava od koje ce masina i menjac da prede, bar tako mislim. Molim da me neko ispravi ako gresim, ali da mi prilikom ispravljanja da kvalitetno obrazlozenje a ne ono na osnovu svojih ubedjenja koje su proistekle iz rekla-kazala tralala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 13, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan U Cagivu sam sipao samo Castrol TTS,jednom probao motul i nikada vise...(2T ulja...)Trenutno imam skutercic i on odlicno dise sa TTS-om.... I TTS treba samo uzimati u AP Sportu,kad god sam uzeo na nekom drugom mestu bile su divljacne....To je bar moje iskustvo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 14, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali Castrol-u MAGNATEC koji je full syntetic + aditiv Liqui molly sa Si-molbidenom? E to se zove corba prava od koje ce masina i menjac da prede, bar tako mislim. Molim da me neko ispravi ako gresim, ali da mi prilikom ispravljanja da kvalitetno obrazlozenje a ne ono na osnovu svojih ubedjenja koje su proistekle iz rekla-kazala tralala. 1. Castrol Magnatec(10w40) je prosečna polusintetika i to za automobile. Navikan je s cenom, a postoje mnogo bolja ulja (dokazano) u eksploataciji a za bitno manje pare. Što se aditiva tiče, ni jednom zdravom i normalnom agregatu to ne menja ništa u radu. Argumenti su na par linkova u par tema koje su već par puta bile prežvakane uzduž i popreko. Znači detaljna ispitivanja i testovi sa merenjima viskoziteta pre i posle upotrebe, a u laboratorijskim uslovima... al to sad nije tema, već čisto da navedemo koje ulje koristimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali Castrol-u MAGNATEC koji je full syntetic + aditiv Liqui molly sa Si-molbidenom? E to se zove corba prava od koje ce masina i menjac da prede, bar tako mislim. Molim da me neko ispravi ako gresim, ali da mi prilikom ispravljanja da kvalitetno obrazlozenje a ne ono na osnovu svojih ubedjenja koje su proistekle iz rekla-kazala tralala. 1. Castrol Magnatec(10w40) je prosečna polusintetika i to za automobile. Navikan je s cenom, a postoje mnogo bolja ulja (dokazano) u eksploataciji a za bitno manje pare. Što se aditiva tiče, ni jednom zdravom i normalnom agregatu to ne menja ništa u radu. Argumenti su na par linkova u par tema koje su već par puta bile prežvakane uzduž i popreko. Znači detaljna ispitivanja i testovi sa merenjima viskoziteta pre i posle upotrebe, a u laboratorijskim uslovima... al to sad nije tema, već čisto da navedemo koje ulje koristimo Slazem se sa Dexterom. Ja koristim Motul ili Castrol potpunu sintetiku.Tako da moj ljubimac ne pravi pitanje.Isto mislim da ne treba menjati svaki put marku ulja vec se odluciti za jednu i ako se dobro pokaze samo ga redovno menjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Samo MOTUL 300V......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Januar 15, 2008 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prosle sezone Motul 5100, ove cu da probam Ipon, mnogi ga hvale, a KDM mi je u komsiluku. E sad imam i jednu nedoumicu. Ostalo mi je pola litra motula, da li ce da steti kasnije ako budem dolivao motul u masinu gde je sipan ipon ? Naravno oba su polusinteticka i iste gradacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nece nista da mu skodi. Ja sam za Ipone cuo sve najbolje i citao sam dosta toga o njemu i danas idem u nabavku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prosle sezone Motul 5100, ove cu da probam Ipon, mnogi ga hvale, a KDM mi je u komsiluku. E sad imam i jednu nedoumicu. Ostalo mi je pola litra motula, da li ce da steti kasnije ako budem dolivao motul u masinu gde je sipan ipon ? Naravno oba su polusinteticka i iste gradacije. Drugar sa Afrikom je koristio Motul, a onda presao na Ipon RS4000 10W40. Od tada je kvacilo pocelo da proklizava. Mozda slucajnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 16, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan yamalube koristim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan motul 5100 10W50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 16, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Na skuteru sipao motul scooter expert,polusintetika... a u gamu castrol tts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Januar 18, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Motul 300v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj mladji brat vozi cbr600rr 2005 pa ne zna koje ulje da sipa,a koje ide fabricki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 10, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Neka sipa Ipone Full Power Katana, 10w50, 100% sinthetic, odlicno ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...