ljusso 70 Napisano Mart 14, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nešto pretertano mlad, ali kujem planove za R1100S ili R1100R Ako sve bude kako treba, solidan primerak mi stiže iz Švajcarske uskoro Preciznije, ovaj: http://auto.ricardo.ch/kaufen/fahrzeuge/motorraeder/strasse/bmw-r-1100-r/w/an755561068/ Svaka cast, koliko bi to moglo da izadje na kraju, na nase table?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 15, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Biće preko 3000 sigurno. Samo ne znam da li će biti bliže 3000 ili 4000 Dok mi se ne pojave "skriveni" troškovi, neću znati tačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Mart 15, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Ta kilometraza je za njega komedija, proveri samo da li mu je na 40000km uradjen veliki servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 15, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor ide na komplet proveru čim stigne. Ne verujem nikom, pa nek je švajcarac 100 puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 23, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan U carinskom skladištu trenutno... živ nisam dok registracija ne padne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako jos malo i tu je, Pa da odemo na neku voznjicu... Ovo ce ti biti najduzih par dana... =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 24, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što neće biti baš par dana... biće problem sa agencijom za bezbednost saobraćaja. Užasno su spori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 27, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Porez i carina plaćeni. Nažalost, novi zakoni su samo doneli još birokratije, ali što se radnih vremena tiče, užasno su nepristupačni. Van radnog rana i van vremenskog okvira "9 do 5" ništa ne može da se završi. Žongliram kako znam i umem. Ostalo je da se motor vozi u AMSS na nulti tehnički i da se papiri pošalju u agenciju za bezbednost saobraćaja. Po nekoj mojoj računici, motor bi trebalo da me izađe oko €3200 - €3300. Zapisujem sve, pa ćemo videti na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Mart 27, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas sve nekako sporo ide, ali ako nista drugo bar je vreme ruzno pa ti je valjda malo lakshe sa te strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 27, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi lakše, jer ne bi bilo kolegijalno sa moje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Mart 27, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Taj rad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 30, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nešto pretertano mlad, ali kujem planove za R1100S ili R1100R Ako sve bude kako treba, solidan primerak mi stiže iz Švajcarske uskoro Preciznije, ovaj: http://auto.ricardo.ch/kaufen/fahrzeuge/motorraeder/strasse/bmw-r-1100-r/w/an755561068/ Svaka cast, koliko bi to moglo da izadje na kraju, na nase table?? Konačna cifra je €3265. To je za motor sa svim peripetijama i plaćanjem kombija za prevoz do i od carinskog magacina i do i od AMSSa. Bez registracije, naravno. Registracija je još €250 sa tehničkim i uslugom agencije. Jako sam zadovoljan s obzirom da je motor kao čaša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom! Tek ces biti zadovoljan kad vidish kako na njemu funkcionishu kochnice , ogibljenje , kako malo troshi ako normalno vozish... bicesh prijatno iznenadjen..! P.s. moj ti je savet da postavish crash-barove (dao bog da ne zatrebaju) i isprati sve teme za celu r1100 seriju ovde na bjb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 30, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Razmišljao sam o crash barovima, da. Morao bih da vidim kako će to da izgleda. Ako imaš neku temu konkretno na umu, molim za link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan srećan ti bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 2, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek se čeka agencija za bezbednost saobraćaja. Konačna cifra motora (bez registracije) je €3265. U cenu je uračinato i 4 kombi prevoza (do carinskog skladišta, od carinskog skladišta, do AMSSa i od AMSSa). Spreman je za put oko sveta, samo mu tablica fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan E nek ti je sa srecom. I mogu ti reci cena ti je extra. Ja ovde u CH nisam mogao da nadjem u dobrom stanju ispod 3500 fr. Ako dodamo transport 300 fr pa carnina 300 fr . Izaslo bi dosta. Znaci super si prosao. Srecno i cuvaj ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 17, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pojavio se još jedan solidan primerak pre neki dan za 1900 na licitaciji i 2000 za buy out i otišao je odmah. Prethodna cena mu je bila preko 4000, ali su skontali valjda da neće otići tako nikad. Moj još nije gotov. Čeka se agencija za bezbednost saobraćaja da završi, da bih mogao da ga registrujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 22, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Tablica gotova. Čisto da imate timeline koliko to može da traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 24, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Prvi utisci su fantastični. Nebo i zemlja kad je u pitanju sama vožnja između R1100R i F650, ali navikavam se polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 29, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Neplanirano napravismo rutu do Balosave i nazad. Oduševljen sam kako se ponaša motor. Imajte na umu da nisam nešto preterano iskusan, tako da uzmite ove moje reči sa rezervom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Maj 18, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ispada kao da je ovo privatna tema za mene. Što se više vozim sve više mi dođe da dam otkaz i samo odem Naravno, ništa od toga. Treba i da se plati cela ta dvociklična exkurzija. Moram priznati da postoji neka draž kad se stane na semafor a boxer zabacuje u stranu Još uvek sam u potražnji za odgovarajućim crash barovima i izgleda da će to morati da sačeka kad se vratim sa puta polovinom juna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 18, 2015 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom vlasniku BMW r1200treba bike lifter za garazu neka se javi ima jedan viska bice povoljnije nego da se poruci iz EU, slika u prilogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Maj 21, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li su ove plastike kompatibilne sa R1100R? http://www.aliexpress.com/item/Engine-Protector-Guard-For-BMW-R-1150RT-01-02-2001-2002/741903024.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Jul 29, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da još uvek pronalazim sebe u svetu motora, ispostavilo se me ni ovaj model ne zadovoljava sve moje potrebe i rešio sam da menjam. Ne volim da vozim tuđe motore pa je ovakav pristup jedina opcija za isprobavanje više modela dok ne pronađem sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...