acim 768 Napisano Januar 3, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme za sledeću sezonu sam započeo kupovinom nove opreme, ali još uvek treba da pronađem dovoljno slobodnog vremena da to i namontiram. Najvažniji deo je, svakako, novi auspuh koji mi je stigao iz Amerike pre neki dan. Poslao ga drugar po svom drugaru avionom, ja ga pokupio u Surčinu srećan k'o kuče u liftu Izašao 400 dolara ukupno Tu su i novi racing vizir Puig, novi migavci, svetlo za tablicu, trake za felne, a ručno treba da napravim i novi nosač tablice. Slajdere ću najverovatnije napraviti na ovde opisani način (plastika, aluminijum strug, čelični šrafovi), videću već ko će mi to napraviti. Ono što mi još nedostaje je elektronika koja će ispravno poterati ove LED migavce. Ako neko ima rešenje, neka javi. Sve slike možete pogledati na ovoj strani, a evo i kako ovaj auspuh izgleda na nekoj drugoj R6-ici: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Januar 3, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ste provalili da se oblik izduva podešava polugom na kraju auspuha, što verovatno menja zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 979 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druze. I ja volim kad se neko ponovi. Sad je i vreme za polako opremanje makine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Januar 3, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ste provalili da se oblik izduva podešava polugom na kraju auspuha, što verovatno menja zvuk to je prava stvar a ces tisi a ces bucniji samo mrdnes polugicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Januar 3, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan to je prava stvar a ces tisi a ces bucniji samo mrdnes polugicu ;D Jeste, pogotovu što mi je dosadio fabrički auspuh koji se skoro uopšte ne čuje. Sada ću bar imati šanse da upalim po koji alarm na parkiranim automobilima Sudeći po veličini, trebalo bi da se čuje žestoko. Ovaj novi auspuh je višestruko manji od fabričkog, dužina svega 22cm, zajedno sa onom kosom cevkom za izduv pozadi i šelnom za montažu 27cm, prečnik 10cm, težina svega 1,6kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Januar 3, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a i ako te te neko prijavi za buku sam mrdnes ruckicu pa posle nek trljaju glave ko je prosao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...