Ninja66 2829 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prednji blatobran za Hondu CRF 250-450. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ok ktm-a pa ako se ne snadjes mogu da ti pustim slicicu da vidis kako izgleda a inace je za novije modele a mislim da ce lako da se uhvati kod tebe jedino sto su narandzasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Jun 12, 2013 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ok ktm-a pa ako se ne snadjes mogu da ti pustim slicicu da vidis kako izgleda a inace je za novije modele a mislim da ce lako da se uhvati kod tebe jedino sto su narandzasti. To i jeste problem, treba nam crveni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ok ktm-a pa ako se ne snadjes mogu da ti pustim slicicu da vidis kako izgleda a inace je za novije modele a mislim da ce lako da se uhvati kod tebe jedino sto su narandzasti. Koliko tražiš za taj od ktm-a, možda bih ja uzeo ako može na yz250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jun 14, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ok ktm-a pa ako se ne snadjes mogu da ti pustim slicicu da vidis kako izgleda a inace je za novije modele a mislim da ce lako da se uhvati kod tebe jedino sto su narandzasti. Koliko tražiš za taj od ktm-a, možda bih ja uzeo ako može na yz250 Imam ja od Yamahe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...