lalajko 2021 Napisano April 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Datum je sve blizi. Ja sam planirao dolazak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ponovimo još jednom... Kad se kreće, da li se spava, gde i sl.? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ponovimo još jednom... Kad se kreće, da li se spava, gde i sl.? Polazak petak 2 maj, skup u 9h,smestaj logorovanje na Gocu ( prvobitna verzija je bila sa nocenjem na Kopaoniku ,medjutim Goc je nasa lokalna planina, tamo nas svi znaju i mi znamo sve tako da izbegavamo sva neprijatna iznanedjena prilikom logorovanja koja bi mozda nastupila postavljanjem logora na Kopaoniku).Povratak za Kraljevo je sutradan 3 maja . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan cek, cek... jel se prelazi ona trasa koja je predvidjena na pocetku teme? Ja sam shvatio da je nocenje na Kopu jer je tamo kraj trase. Ako se ne noci na Kopu kuda onda ide put i hocemo li proci bas sve 4 planine? Koji deo otpada? Gde se nalazimo 2-og maja u 9, tacna lokacija? Znaci, satori su obavezni za nosenje, ok! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Uje... Onda moram pod hitno da nabavljam šator i sve uz to što ide Što se tiče noćenja na Kopaoniku, mogli bi kod mene u vikendicu, ima kreveta za 10 ljudi... Kako ide tačna ruta kojom idemo, i to logorovanje gde bi to bilo tačno pošto nešto i nisam poznavalac lokalne geografije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ti ces Danko na kraj kolone, da ja ne bi stigao na cilj omalterisan od blata! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako planirarate da prenocite na Gocu mogu da Vam ponudim svoj plac kao lokaciju za kampovanje koji je odmah pored puta,sto se kaze da budete na svome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako planirarate da prenocite na Gocu mogu da Vam ponudim svoj plac kao lokaciju za kampovanje koji je odmah pored puta,sto se kaze da budete na svome Imamo vec lokaciju , hvala i pridruzi se . Da nebude zabune ko ima neke vojne karte moze i da vidi rutu ja cu je sada opisati.Preko puta manastira Zice makadamom se penje put pl.Stolovi put vodi tik uz najvisi vrh Ciker spustanje se vrsi u selu Kamenica gde samo predjemo asfaltni put i krecemo ka planini Goc makadamom preko orjentira koji je na kartama oznacen kao Sokolja .Dolazimo do hotela na Gocu i onda se oko 3 km asfaltom spustamo ka Kraljevu i skrecemo na makadam ka orjentiru Gokcanica drzimo strogo levu stranu koja vodi ka pl.Zeljin.Kada stignemo na vrh napravili smo oko 70 km makadama i 3 km asfalta.Sa pl.Zeljin se spusta makadam ka orjentirima Ploce ili Jelakci i sada imamo oko 90km makadama ti orjentiri su na asfaltnom putu koji vodi ka Josanickoj banji i Kopaoniku koji se nalazi 30-tak kilometara odatle.Znaci da sumiramo 90 km makadama i 30 km sumskog asfalta,mogli bismo i ovaj asfalt da umanjimo ali otom potom.Povratak sa Kopaonika ide istim sumskim asfaltomali kuda smo i dosli ali se nevracamo na makadam gde smo sisli sa pl.Zeljin vec produzavamo asfaltom ka Plesu,Mitrovom polju i Vrnjackoj Banji.Kada prodjemo Mitrovo polje odvajamo se levo makadamom za Goc.Nesto se ovde i moze promenitii a evo o cemu se radi ,prvi deo rute 3 planine i 70 km makadama plus 20 km povratak sa Zeljina na Goc ostaje i kada budemo na odmoristu na vrhu Zeljina odlucicemo glasanjem dali ici za Kopaonik jer ovo nije zamisljeno kao Pariz-Dakar znaci bez trke i frke .Vec ruta sa uzivanjem u prirodi ,siguran sam da ce vam na nekom lepom odmoristu gde ste raspalili vatru i ispekli kobaje rec pokret potsetiti na vojsku e to zelim da se izbegne ,kad se popnemo na Zeljin videcemo koliko ima sati i odluciti dali dalje a dotle opusteno uzivanje ,suncanje,istrazivanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluje zeznuto. Planina, vukovi, pustos, makadam. Moguce je da se iskisne domacinski i da se lepo posmrzavamo. Sto znaci da ne smem da propustim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluje zeznuto. Planina, vukovi, pustos, makadam. Moguce je da se iskisne domacinski i da se lepo posmrzavamo. Sto znaci da ne smem da propustim! 1 maja u poslepodnevnim casovima znacu prognozu za sutra ,objavicu je ovde a bice tu i moj telefon ,u slucaju tmurnog,hladnog i kisovitog vremena odustajemo ali sumnjam u takvo vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano April 22, 2008 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako dobijem slobodnu subotu 03.01 (sto je 99% verovatnoce) pridruzujem vam se sigurno. Mozda ce mi problem biti samo sator, ali snacicu se vec nesto u medjuvremenu. Samo mi je malo nejasno da li cemo u istom danu da predjemo tu putanju ili ce da razdvojimo na 2 dana. Napravi neki plan kad se skupljamo i gde, sta radimo posle toga, da li prvo pravimo logor, pa idemo u voznju ili vozimo neki deo puta sa opremom, pa se ulogorimo negde uz put, sta je plan za prvi dan, a sta za drugi ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako dobijem slobodnu subotu 03.01 (sto je 99% verovatnoce) pridruzujem vam se sigurno. Mozda ce mi problem biti samo sator, ali snacicu se vec nesto u medjuvremenu. Samo mi je malo nejasno da li cemo u istom danu da predjemo tu putanju ili ce da razdvojimo na 2 dana. Napravi neki plan kad se skupljamo i gde, sta radimo posle toga, da li prvo pravimo logor, pa idemo u voznju ili vozimo neki deo puta sa opremom, pa se ulogorimo negde uz put, sta je plan za prvi dan, a sta za drugi ? Skup u 9h restoran Djerdan u blizini man.Zice polazak u 10h . Deo puta se ide sa opremom i on je laksi ( Stolovi) na Gocu se oprema skida i stavlja pod kljuc a onda se tera dalje ,u povratku pravi logor .Za sutradan nemam ideje ali uvece uz vatru i prasence cemo smisliti nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Vidite ovo zamislite da sedite na ovoj livadi ,dokle vam god oko seze u krugu od 360 stepeni ne mozete videti tracak civilizacije imate osecaj kao da ste na krovu sveta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano April 22, 2008 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam iscrtao mapu kako si ti objasnio, pa ti vidi da li je to to. Deo do Gokcanice mi je jasan, nije mi jasno kako da dodjemo do vrha Zeljin, ja kako vidim ovde nema ucrtanog puta, mada mozda postoji. Mozda bi mogao ti nekom drugom bojom da ucrtas put kojim si mislio da prodjemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Aco, moj sator je dovoljan za tebe i mene i za Pauka, ako bude isao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Aco bravo ,skoro sve pogodi .zutim sam ti oznacio trasu .A put za Zeljin tu nije ucrtan stavio sam ga onako od prilike rece vam ja da je surova planina i da je bog od nje digao ruke . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga sad u nedelju bio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano April 22, 2008 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @ Lalajko Moze ako ne hrces, prosli put te mozda nisam cuo od sstruje Sa Paukom u isti sator ni za zivu glavu, poceo je u poslednje vreme da me muva ;D @wawaka Nisam pogodio, svi ti putevi su ucrtani na mapi kad se jos zumira, sem ovog od cesme do vrha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih i ja ovaj šator i podlogu za spavanje.. Još samo da nađem neku dobru vreću za spavanje i spreman sam.. Inače, wawaka... Ja bi svoj motokultivator dovezao na prikolici... Ima li negde da parkiram auto i prikolicu, a da ostanu na istom mestu kada se vratim, po mogućstvu i auto i prikolica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Skrenuo sam malo od puta i video nesto sto bi valjalo malo istraziti , pravilan krug a odatle 4 kraka nesto kao lavirint ,podjem jednim krakom i uplasime lupanje krila od orla kojeg sam verovatno uznemirio ,nisam ga video ali zvuk je zajeban nema tu ni frrrrrrrr ni prrrrrrrrrr nego ....nemogu da opisem bio sam sam i rece bolje da se vratim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Kupih i ja ovaj šator i podlogu za spavanje.. Još samo da nađem neku dobru vreću za spavanje i spreman sam.. Inače, wawaka... Ja bi svoj motokultivator dovezao na prikolici... Ima li negde da parkiram auto i prikolicu, a da ostanu na istom mestu kada se vratim, po mogućstvu i auto i prikolica Na vise mesta ,to nije nikakav problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Na vise mesta ,to nije nikakav problem. Odlično... Mada ću ja pokušati da se organizujem, tj da organizujem ćaleta da me dovuče na prikolici, i onda da se vrati po mene, tako mi je najbolja varijanta, ali njemu verovatno nije ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kupih i ja ovaj šator i podlogu za spavanje.. Još samo da nađem neku dobru vreću za spavanje i spreman sam.. Inače, wawaka... Ja bi svoj motokultivator dovezao na prikolici... Ima li negde da parkiram auto i prikolicu, a da ostanu na istom mestu kada se vratim, po mogućstvu i auto i prikolica Ako ti ne stigne to cudo od satora iz "Amerika" do polaska, dacu ti ja sator, imam jedan viska (izdrzace srednju kisicu ;D). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ga, internacionalna DHL logistika bi trebalo da radi i za ove naše usrkšnje/privomajske praznike, a do 3 maja ću sigurno naći neki radni dan da odem i podignem šator U svakom slučaju hvala na ponudi.. I jel znaš gde se ima uzeti dobra vreća za spavanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, moj sator je dovoljan za tebe i mene i za Pauka, ako bude isao. Uh,znaci idem i ja,hvala sto ste odlucili umesto mene,ovakvo drustvo i avantura se ne propusta ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...