edyy 0 Napisano Jun 7, 2013 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna gdje mogu naci semu ovog CDI a oznaka mu je TDI 14-82,radi se o tome da mi ne baca struju bombina jedna to jest na 2 i 3 klipu pa mi treba gdje je ulaz od te bombine na navedenom CDI sa navedenom oznakom... Molim za pomoc i Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Reci za koj motor je mozda ti neko lakse pomogne ili ima drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edyy 0 Napisano Jun 8, 2013 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZR 600 90god. to je model motora a elektronika je ona koju sam naveo na njmu. Molim za pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si proverio pikapove za CDI i da li ta druga bobina ima stalni napon na jednoj žici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edyy 0 Napisano Jun 8, 2013 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otjerao sam ga majstoru koji inace popravlja masine ali ne rai elektorniku,mislim radi ali slabo. On je to testiro nekako i rekao mi je da je elektronika pregorila jer je testiro bombone i rade a to je radio tako sto je zamijenio djek kabla na bombini i kad zamijeni radi onda 2 i 3 a kad vrati kako treba onda opet radi samo 1 i 4 pa sam odnio jednom elektricaru da pogleda elektroniku a damije sad naci semu od TID 14-82 da mu olaksam skroz tj.da mu je lakse istestirat sve to jer sam smao elektroniku izvadio i odnio bez motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju vrlo moguće da je cdi. Obično je problem hladan lem, ali za to imaš majstora na forumu. Mnogi su pokušavali da oprave cdi pa završi opet kod njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edyy 0 Napisano Jun 8, 2013 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja to samo sto sam ja iz BiH pa mi je sve to taleko pa zato molim za pomoc ako moze ili ako moze link od tog majstora koji radi to da ga vidim sa njim. Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan odakle iz BIH?imam ja druga u i,sarajevu moze da ti popravi...imap pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...