WEZ 58 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Amsterdam Motocikl: SUZUKI gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan S verom u Boga i Sunce, Vozićemo danas kao što smo i prošle godine. Sada je tek 05:30, a oblaci se razilaze i ptičice pevaju. Želim nam svima prijatan dan, dobro druženje i nasmejana lica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEZ 58 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Amsterdam Motocikl: SUZUKI gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/Belgrade+SRXX0005:1:SR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 23, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je skup svatova naNavak-u. Da ne okasnim pa eto belaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 23, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Gle, niko ništa da napiše. Evo ja ću. Sve pohvale za organizaciju. Primetni pomak napred. Tolerancija i kompromisi na delu. Lepo smo vozili i super se družili. Jedan incident ali se nadam da je Boki dobro i da će nam se ovde javiti. Ići ćemo (j)opet. Bar ja tako doživeh današnji dan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ću da pohvalim organizaciju i mislim da je sve bilo odlično! Upoznala neke nove dobre ljude i lepo druženje sa starom ekipom. Jedva čekam sledeći put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neđo 7 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica Motocikl: R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i moji drugari smo zadovoljni sa organizacijom.Dobro smo se proveli i nadam se da ce mo opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠećeR 14 Napisano Jun 24, 2013 U prolazu, 65 postova Motocikl: suzuki gsxr 1000 k8 Prijavi odgovor kao problematičan TD protekao super..:-D organicacija bila dobra nije bilo guzva taman da se pegla kako treba... Sve pohvale... Zamolio bih one koji su snimali i slikali da okace slike i snimke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čekam slike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 24, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan evo dve-tri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Kralj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 25, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ima mehaničara ipo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za decka kojeg znam sa trka(ne znam mu ime)koji je vozio crnu R6 u popodnevnom terminu. Vozio je 1:32. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠećeR 14 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 65 postova Motocikl: suzuki gsxr 1000 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za decka kojeg znam sa trka(ne znam mu ime)koji je vozio crnu R6 u popodnevnom terminu. Vozio je 1:32. Jesi li mozda merio vremena i drugih vozaca... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 26, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za decka kojeg znam sa trka(ne znam mu ime)koji je vozio crnu R6 u popodnevnom terminu. Vozio je 1:32. Jesi li mozda merio vremena i drugih vozaca... ? Cisto sumnjam....meri samo "konkurenciju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za decka kojeg znam sa trka(ne znam mu ime)koji je vozio crnu R6 u popodnevnom terminu. Vozio je 1:32. Jesi li mozda merio vremena i drugih vozaca... ? Cisto sumnjam....meri samo "konkurenciju" Da si dosao i tebi bih merio. Merio sam zedex-u mada se on vukao po stazi, Makiju je glavio menjac....tako da vremena nisu merodavna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filip357 6 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠećeR 14 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 65 postova Motocikl: suzuki gsxr 1000 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja jedna... Stavicu veceras jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 26, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za decka kojeg znam sa trka(ne znam mu ime)koji je vozio crnu R6 u popodnevnom terminu. Vozio je 1:32. Jesi li mozda merio vremena i drugih vozaca... ? Cisto sumnjam....meri samo "konkurenciju" Da si dosao i tebi bih merio. Merio sam zedex-u mada se on vukao po stazi, Makiju je glavio menjac....tako da vremena nisu merodavna. Ja sam išao oko 1:35 (+/- 10 sek) :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 26, 2013 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je bio asfalt u odnosu na proslu godinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠećeR 14 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 65 postova Motocikl: suzuki gsxr 1000 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je bio asfalt u odnosu na proslu godinu? Neznam kakv je bio prosle god posto sam bio prvi put, ali pre podne je bio klizav, dok popodne posle podesavanja ogibljenja i dodatnog izduvavanja guma gde se jos i staza ugrejala recimo da je bio ok... kolege sto su samnom vozile do duse na hiljadarkama kazu da je i popodne bilo klizav... e sad svako zna svoje... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 26, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je "oposnio". To mi je rekao Ares. Moje mišljenje je irelevantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dok47 4 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Lukavac / BiH Motocikl: Yamaha YZF R1 RN12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve koji su ucestvovali igrom slucaja sam se i ja zadesio tu u istom terminu kao i vi sa foruma ali drago mi je da smo se upoznali i bilo je super. evo i ja sam se registrovao na forumu pa da u buduce znam gde su vam sledece voznje da se pridruzim. a mozda dodjete i do zaluzana (ja sma onaj jedini sa BH tablama) hahah Meni je barem izgledalo jako klizavo ali sam vidio neke koji su pored mene prolazili kao zelepljeni za stazu dok je meni zadnji tocak poigravao pa sam si istripovao ili ne da mi nije dobro nastiman ovjes ...otkako sam stigao sa staze stimam ga ahhaha pa vidicemo sledeci put kako ce da drzi. pozdrav jos jednom za sve forumase BJ bikers iz Tuzle evo par slika i od mene... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠećeR 14 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 65 postova Motocikl: suzuki gsxr 1000 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve koji su ucestvovali igrom slucaja sam se i ja zadesio tu u istom terminu kao i vi sa foruma ali drago mi je da smo se upoznali i bilo je super. evo i ja sam se registrovao na forumu pa da u buduce znam gde su vam sledece voznje da se pridruzim. a mozda dodjete i do zaluzana (ja sma onaj jedini sa BH tablama) hahah Meni je barem izgledalo jako klizavo ali sam vidio neke koji su pored mene prolazili kao zelepljeni za stazu dok je meni zadnji tocak poigravao pa sam si istripovao ili ne da mi nije dobro nastiman ovjes ...otkako sam stigao sa staze stimam ga ahhaha pa vidicemo sledeci put kako ce da drzi. pozdrav jos jednom za sve forumase BJ bikers iz Tuzle evo par slika i od mene... Pozdrav.... Ako se secas crnog kawasakija zx10R koji te je presisao negde pred kraj to sam bio ja.... Samo da te pozdravim i Dobro nam dosao :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dok47 4 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Lukavac / BiH Motocikl: Yamaha YZF R1 RN12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve koji su ucestvovali igrom slucaja sam se i ja zadesio tu u istom terminu kao i vi sa foruma ali drago mi je da smo se upoznali i bilo je super. evo i ja sam se registrovao na forumu pa da u buduce znam gde su vam sledece voznje da se pridruzim. a mozda dodjete i do zaluzana (ja sma onaj jedini sa BH tablama) hahah Meni je barem izgledalo jako klizavo ali sam vidio neke koji su pored mene prolazili kao zelepljeni za stazu dok je meni zadnji tocak poigravao pa sam si istripovao ili ne da mi nije dobro nastiman ovjes ...otkako sam stigao sa staze stimam ga ahhaha pa vidicemo sledeci put kako ce da drzi. pozdrav jos jednom za sve forumase BJ bikers iz Tuzle evo par slika i od mene... Pozdrav.... Ako se secas crnog kawasakija zx10R koji te je presisao negde pred kraj to sam bio ja.... Samo da te pozdravim i Dobro nam dosao :-) ma neznam bas posto su me pred kraj svi presisali ahhahah imao sam par kriticnih situacija nerviralo me sto mi onako proklizava ali mislim da je problem resen... uzeo ja da majstorisem oko ogibljenja pa sve naopako nastimao ahhah nije loshe za prvi puta ipak ja sam zadovoljan bilo je lijepo i druzili mso se sto je najbitnije stiglo se kuci u komadu pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 27, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da napišem unapedjenja u odnosu na "Naš" TD: Imali smo extra brzu registraciju na ulazu (valjda jer nas nije bilo puno) Nismo kasniliu na ulazu na stazu Dostupan kompresor i 220 V za "racere" Po 2 flašice hladne vode za sve učesnike Dozvoljen ulaz i pratnji Stolovi i stolice pod šatorom Ispravni aparati za kafu i ostale špecije dostupni svima Na kraju lep utisak. Druženje, bezbednost, vožnja. To se traži. Obavezno hoćemo još. P.S. Za veliku većinu je 3-4 sata na pisti sasvim dovoljno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...