aspirinikus 248 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekoliko Balkanskih moto tura,ove godine je došao red i na Alpe.Obično putujem sa ženom kao suvozačem,tako beše i ovog puta.Plan je bilo obići Grosglokner,Gerlos i Dolomite.Nažalost vreme nam nije išlo u potpunosti na ruku.Zbog obilnih snežnih padavina Dolomiti su iako sa rezervisanim smeštajem bili otkazani.(možda dogodine)Evo nekoliko sličica kao ilustracija naše avanture. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su prevelike dajte sugestiju za smanjivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Postimage tacka com, imate tamo kada izaberete slike koje hocete da ubacite resize, odnosno da ih smanji, tu stavite rezoluciju, i onda okacite ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je sada dobro podešena veličina slika. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekoliko snimaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jun 6, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je sve to ali mislim da ljudi vise vole da citaju red teksta, pa onda koja slika, pa opet red teksta (sto vise to bolje) pa koja slika ili koji video Samo moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno sam uzivao gladajuci ove snimke! Svaka cast! P.S. Odabir muzike je odlican! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravu ste za red slika red teksta ,ali oprostite mi ovaj put. Što se tiče samog putovanja odlazak do Zell am See-a bio je praćen kišom kroz Sloveniju i Austriju sve do iza Villacha.Nakon Villacha je temperatura pala na 7stepeni .Zell am See nas je dočekao na 10 stepeni.26,27 i 28 maj su bili odlični za vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik pansiona u Zell am See-u je bio veoma ljubazan.Stalno nam je proveravao vremensku prognozu i dobijali smo jutarnji brifing.Po njegovoj sugestiji ,a nakon provere sa hotelom u Dolomitima morali smo da otkažemo odlazak u Italiju jer je granica snega pala na 1350 mnm,tako da nije bilo nikakvog smisla u tom terminu ići na italijanske Alpe.Hotel u Dolomitima je bio na 1700mnm.Na sajtu www.bergfex.at se može dosta dobro pratiti prognoza i to vrlo detaljno. Što se tiče samog Grossglockner-a stvarno je pravi bajkerski raj i vredi dati 23 evra za ulaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jun 7, 2013 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel to poskupeo Glokner? Zbirna karta za Glokner, Gerlos i Nockalm je kostala 24. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Jel to poskupeo Glokner? Zbirna karta za Glokner, Gerlos i Nockalm je kostala 24. Tu zbirnu, koja ukljucuje i popust od 3 evra za Villacher Hochalpenstrasse, smo 18.05. u filijali ÖAMTC-a u Villachu platili 26 Evra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7615 Napisano Jun 7, 2013 MotoDJIR.com, 1427 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Mada za tu grupnu kartu moraš da znaš Nemački. Ja sam pokušao da je kupim sa mojim znanjem tog jezika,pa su nam ponudili "grupnjak" u obližnjoj prostoriji. Mimi i ja smo odmah prihvatili,ali Unas nas je spasao pošto on jedini razume šta pesnik kaže. Nismo shvatili da celokupan aranžman ne uključuje ženske osobe. Hvala Unas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle onolike kise nije mi padalo na pamet da trazim zbirnu kartu.Bio sam srecan sto uopste sija sunce.P.S.pare su da se trose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gerlos je bio 5 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jun 7, 2013 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mada za tu grupnu kartu moraš da znaš Nemački. Ja nemam pojma nemacki, samo engleski, a kupio sam bez problema, na ulazu na Nockalmstrasse. Doduse, nije bas da se reklamira...ako ne znas da postoji nece ti reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, divne fotke, video snimci i i i motor...eh plava super tenera... Sledeci put malo teksta, malo fotki... SUPER, BRAVO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19382 Napisano Jun 7, 2013 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, nisi isterao motor skroz na Edelvajz Plaćaš pivo... Šalim se malo, odlične fotke. Samo guraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga isterao, lagano sam ga dovezao na parking Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19382 Napisano Jun 7, 2013 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, nisi video da može još 300m u vis . Iznad parkinga, onom strmom kockom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Jun 7, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan .Što se tiče samog Grossglockner-a stvarno je pravi bajkerski raj i vredi dati 23 evra za ulaz. Na ulaznici je napisan registarski broj. Ako ideš opet na GG i na kasu predložiš ulaznicu, koja nije starija od 12 meseci ulaz se plati samo 8 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, nisi video da može još 300m u vis . Iznad parkinga, onom strmom kockom... Gledaj slike malo pazljivije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19382 Napisano Jun 7, 2013 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, u slučaju da sam, ništa neobično , bio nepažljiv - mlogo se izvinjavamo (a ti si kao nagradu dobio 360deg pogled ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Na tenane pregledao video... Divni predeli, lep snimak, muzika VRH, naročito gl. 3 Još jednom BRAVOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I mister mrmot nas je udostojio svojim prisustvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 12, 2013 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan stvarno sam uzivao gledaju slike... malo je reci odlicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...