acamilivojevic 47 Napisano Decembar 7, 2013 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Brisem komentare vec nekoliko minuta jer nemogu da nadjem prave reci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Decembar 8, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!! Vrhunski, kao i uvek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Decembar 9, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo..........Hvala lepo ! Eto, sad smo lagano usli u "zimski san", kada sanjamo o novim delovima, novim motorima, novim turama............novim poznanstvima, novim druzenjima......... Pa ........ nije ni lose ovako sanjati kad malo bolje razmislim, mogli bi da otvorimo jednu posebnu rubriku - ZIMSKI SNOVI - ala bi tu mogli da "nalupamo svasta"........ko zna, mozda bi nam posle psihoterapeuti zavideli kako se uspesno oslobadjamo stresa.........mastajuci i sanjajuci o "Cosa Nostra" u prevodu o "Nasim Stvarima"........... Dobro, dosta sam "lupao"....... idemo dalje....... Samo da vam kazem da od iduce sezone sam opet na ADVENTURE-u , bice lep, lep.....samo tako....... I nov motor, nova tura.............idemo Verica i ja za MAROKO (po drugi put, prvi put 2009.)....... Vec sam istrasirao rute ......... maltene.......bicu super, Boze zdravlja....... Dragi prijatelji, zelim vam prijatnu zimu i dobre snove.......... :zdravo: :zdravo: :zdravo: :zdravo: :zdravo: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maša 19 Napisano Decembar 9, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Prince Futong Prijavi odgovor kao problematičan Divan putopis, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Decembar 10, 2013 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Браво , шта рећи као и увек леп квалитетан и сликама испуњен путопис који се чита у даху . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1183 Napisano Decembar 10, 2013 prisutan, 1110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast!! nisam odavno bio na forumu pa vidim da si presao na touring motor! bas me interesuje kakva je tranzicija sa boxera na rednog setsterocilindrasa!!? slike extra.vidim da si bio i u Puli,ja sam rođen i odrastao dva-tri kilometra od arene!! imas poz iz B.luke!! ekstra voznjica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Decembar 11, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan vidim da si presao na touring motor! bas me interesuje kakva je tranzicija sa boxera na rednog setsterocilindrasa!!? Tranzicija sa Boxera na Sestocilindrasa je laka, ima jedne posebne lepote voziti 6-in line, elastican sa malih obrtaja, poteze kao iz pracke, sve u svemu lep motor.......... ALI..........izgleda da je moje srce trenutno vise na strani boxera i to Adventure-a jer je to jedan zaista vrlo poseban motocikl. Ko ga je vozio, zna o cemu govorim.......... Ukratko narucio sam NOVI ADV model 2014. stize u rano prolece....... Vratio se Shime........svojoj staroj ljubavi. Jel ste videli..........pa kazite iskreno, zar nije prelep ? Pre dva dana dobijem poruku preko Bjbikers-a na mail od bajkera iz Portugala, javim mu se i izadjemo na Skype........i tako ostanemo u vrlo prijatnoj prici do posle ponoci.... Evo kako izgleda njegov motocikl koga on zove "Krava"....... Inace, covek je umetnik (vajar), voli zivot, bajker je preko 40 god. i trudi se da uziva iz sve snage..........Nadam se da cu prilikom povratka iz Maroka sledece (2014.) godine upoznati coveka.........pozvao me da svratim do njega u Lisabon. Eto i to su novosti..........bar za mene........ Pozdrav svima, pa se vidimo kad dodju topliji dani....... :zdravo: :zdravo: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Decembar 12, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Мало бежимо од теме ,одличан је, гс бих можда заменио само за урала као што рекох...Да нисам низак само ендуро би био мој избор... Вратимо се путовањима... Поздрав од Ђолета Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1183 Napisano Decembar 13, 2013 prisutan, 1110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ma uradili su BMW-a GS-a ubi bože dobro!! al mislim da je meni sa balkanskom platom nedostizan,a i da ga mogu kupiti bio bi mi prevelik! treba za njega ljudina kao ti da ga đira tamo vamo!! al mislim da je idealan za ture koje ti pravis!! pozz iz b.luke!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ovako slikovitom putopisu i jedva cekam novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na svakoj slici i reči,kao da sam lično bio tamo što neznači da neću biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...