mouse0 551 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, posto je moj drug (igor_gsxf) ispred zgrade parkirao i izgubio kljuceve od motora sa sve kljucem od kofera,a rezervni nikako ne mogu njegovi da nadju kuci (sve prevrnuli) zanima me da li je taj kljuc kodiran posto je odmah otisao kod nekog "majstora" bravara koji mu je lupio lepu cifru za rezanje kljuca po bravi i rekao da je to verovatno kodiran kljuc pa je to zato skupo. Kako da znam da li je kljuc kodiran ili ne? Decko je regularan 100%, ima sve papire od motora na svom imenu 7god, tako da ne mislite da smo digli necijeg F-a PS:ako neko zna majstora u NS-u koji bi mu to mogao odraditi molim da mi javi ovde ili na PP. Igor je trenutno bez interneta pa se javljam u njegovo ime, ali oglasice se on i ovde cim se dokopa interneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Jun 4, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Nije kodiran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Onda to znaci da je onaj majstor hteo da iskoristi priliku pa da ga odere, klasicno po "naski" ... Hvala puno A da li znas koliko bi mogla kostati izrada kljuca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 4, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kopiranje kljucha je meni bilo 400-500din sa njihovim kljuchem. pa kontam 1000din po bravi, mislim lupio sam. mogu se raspitati pa ako ovde bude jeftinije, da mi poshaljesh bravu da odradimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jun 4, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za motor ali sam 2x gubio kljuc od auta,za Clia su mi uzeli 190eu a za Bmw 150eu,oba su bila sa codom i bas je bilo posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bio kod nekog cikice u NS-u, uradio mu je za kofer kljuceve za 450din 2komada, a sutra ce videti koliko ce uzeti za ovaj kljuc posto NIJE kodiran, sutnuo je cifru do 1500din plafon, tako da je to skroz ok Jes' da nije moralo do ovoga doci,ali svaka se skola placa Hvala Charlie, k'o da si pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor_GSX750F 2 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene srecnika.. Hvala ljudi na pomoci.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkKnight 33 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: CG-PG Motocikl: GSXR-1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja isti problem. Imam jedan kljuc i traze mi 100e za kopiranje. Jel ima kakva alternativa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, imas gsxR-a, ako je noviji model onda je kljuc kodiran Proveri, mislim da je u Srbiji jeftinije I da,tvoj problem je druge vrste, Igor je OBA kljuca izgubio, tako mora po bravi da se radi novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 10, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja isti problem. Imam jedan kljuc i traze mi 100e za kopiranje. Jel ima kakva alternativa? ista cena je i u Beogradu, nema neke alternative osim ako imaš prijatelja koji to radi,................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...