dragicadj 25 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je protekla naša akcija u Zrenjaninu i Melencima! Sastali smo se oko 11h u ulici Žarka Zrenjanina kod moto kluba Tri Šešira, čiji su članovi bili među učesnicima. Sakupilo se dvanaest motora. Od moto klubova su još učestvovali i Road Flyer's iz Mužlje i Wrong Way iz Zrenjanina. Iz Melenaca je došlo tri motora. Dvojica momaka sa sajta su mi se javili. Pod policijskom pratnjom smo otišli da Trga gde su nas čekala oduševljena deca, a i slučajni prolaznici koji nisu bili ništa manje oduševljeni. Podelili smo paketiće deci bez roditelja i slatkiše ostaloj deci na trgu. Nakon toga, vratili smo se nazad u moto klub Tri Šešira, odakle smo produžili za Melence. Motori iz moto kluba Road Flyer's su otišli u Mužlju da nastave sa deljenjem slatkiša deci na ulicama. Za Melence je otišlo tri motora iz kluba Tri Šešira i tri motora iz samih Melenaca. U centru smo podelili preostale paketiće i slatkiše. Mislim da ne moram da pričam koliko smo i mi i deca bili presrećni. Evo slika koje govore više od reči. Inače, slike je napravio moj dragi kum koji je rekao da moram da mu se zahvalim javno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Decembar 30, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan super,znaci i kod vas je proslo lepo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Decembar 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan E što ti lepo stoji kostim, :-* nemo da skidaš, ;D ako ima neka teta-mrazica tamo kod tebe pa da se lepo i ja učlanim u vaš u klub, a ne kao kod nas sve deda -mrazevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, svaka čast! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Decembar 30, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Dragici i zrenjanninskim bajkerima! PS. Kostim ti je super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Decembar 30, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Svaka cast, Dragice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Baka Mrazici i svim Deda Mrazovima iz Melenace, Muzlje i Zrenjanina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke i za Zrenjanince! I Dragicadj za izgled! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 30, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom BRAVO ljudi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO !!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 31, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast dobri ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Decembar 31, 2007 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 31, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim i ja posto sam jedan od dvojice koji se javio sa sajta,ali nazalost nisam mogao da se provozam u subotu (radna subota,a bogami i nedelja),ali sam bar dao kintu za paketice pa se bar malo bolje osecam.Svaka cast svim ljudima koji su ucestvovali,a najvise Dragici koja je i pored svih svojih obaveza (dok smo se nasli da joj dam pare telefon joj je bukvalno zvonio svaki minut) odradila 99% posla.Drago mi je sto sam Zrenjaninac,a jos vise sto sam clan ovog sajta.Svaka cast Bjb Bikersima Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 31, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan E što ti lepo stoji kostim, :-* nemo da skidaš, ;D ako ima neka teta-mrazica tamo kod tebe pa da se lepo i ja učlanim u vaš u klub, a ne kao kod nas sve deda -mrazevi Mi nemamo klub,mi smo samo ljudi koji imaju dobru volju. Hvala puno svima na podrsci. Bilo je jako lepo i volela bi da to postane tradicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 122 Napisano Decembar 31, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bajkeri. Bravo Dragice!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 31, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam bajkerima Zrenjanina i Melenaca na uspesnoj akciji. U manjoj sredini ovo je mnogo teze izvesti... Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Tacno znam kako ste se osecali, i drago mi je sto vas bar ovako , virtualno poznajem! Jel` bilo kuvanog vina u Melencima posle akcije? :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Decembar 31, 2007 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da idem do melenaca bio sam samo u Zrenjaninu. Ovde nije bilo. Evo neke slike koje sam ja nabavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 31, 2007 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 31, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Tacno znam kako ste se osecali, i drago mi je sto vas bar ovako , virtualno poznajem! Jel` bilo kuvanog vina u Melencima posle akcije? :P Naravno da je bilo,neke Zrenjanince je brat iznosio iz kafane (one koji nisu bili motorom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Zrenjanin ,Melence i Muzlju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 31, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Dragici i ostalim bajkerima koji su ucestvovali! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Au, Dragice... Svaka ti cast. Za sve Lepo ste to organizovali. Trebao sam ja otici po mog drugara Nikolu Jelica (ZR), koga sam skoro uskratio za jedan motor ;D pa da vas posetimo. A i da se upoznamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...