teletabis 11 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi,konacno resio da se registrujem i ja ,posle duzeg citanja,pracenja,ucenja itd,i mnostvo korisnih informacija. Tako da, ako bilo kako mogu da doprinesem forumu,tu sam Nadam se finom druzenju,kako ovde,tako i na drumu! Pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 3, 2013 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Baš si se predstavio, alal vera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teletabis 11 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ih,u zurbi zaboravio najbitnije Zovem se Nemanja,imam 25god,iz Paracina,nisam imao puno prethodnih iskustva sa jacim motorima,ali eto,promenilo se i to,zelja je preovladala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3636 Napisano Jun 3, 2013 Malinar u pokusaju, 1718 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan a sta vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...