red_alert 16 Napisano Jun 2, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan imam jedan problem izgleda da je menjac ,, mada vise se cuje ko neki lanac kad zuji ali iz dela gde su lamele ,,kuciste kvacila ,, pa sad neznam odakle da pocnem i sta da gledam ,,i koji su moguci uzroci tog problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan pa iza korpe imas jos 1 lanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 2, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jel taj lanac bese tera alternator i ima spanel i dal je moguce da se on nekako odlabavio , i dali moze on da napravi neku vecu stetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne grjesim to bi bio primarni lanac, ne poznajem taj model pa da ne lupam, ali ako on zveci a prije nije mozda je vrjeme za zamjenu. Kosta malo vise al bolje i to nego da ti pukne pa da razvali masinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 2, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za početak, upali motor da radi u mestu, uzmi jedan veliki šrafciger pa ga prislanjaj na mašinu ( svud po malo ), a na drugi kraj šrafcigera prisloni uho pa gledaj da lociraš mesto gde se to najjače čuje. Onda nađi negde na netu presek mašine tvog motora, pa pogledaj šta se nalazi na tom mestu - bar ćeš približno znati u čemu je problem . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan jel taj lanac bese tera alternator i ima spanel i dal je moguce da se on nekako odlabavio , i dali moze on da napravi neku vecu stetu Jeste taj lanac ... a sem alternatora tera i uljnu pumpu E sad sam proceni da li moze da napravi vecu stetu ...cesto ode spaner tog lanca...tj. ode bakelit ili sta je vec na njemu pa onda gvozdje stiska lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 3, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan koliko treba da bude zategnut posto kod mene je onako labav srafcigerom sam probao da ga pritisnem cisto da probam dal je laba i cini mi se da ima ali to je oko 3 mm oko lancanika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan spaner mu je automatskii ... a lanac nebi trebao da bude "labav" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 4, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jel ono levi navoj na matici sto drzi korpu ili desni nece da se odvrti nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 5, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Desni a kad je vracas stegnes na 135Nm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 5, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to u KG nemam kljuc sa NM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to u KG nemam kljuc sa NM Ja mislim da je to 13.5 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to u KG nemam kljuc sa NM Ja mislim da je to 13.5 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...