dimac 987 40 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su gume sasvim solidne za njegovu tezinu i snagu motora. Pa i te gume nisu zavarene za njega ako se nekome ne svidjaju uvek moze staviti sire gume, mada mislim da je ok. U pravu si, agregat je paralelni twin, ja sam sve mislio da je V. Evo linka za njegove specifikacije http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_ninja_250r%20%2008.htm. Rezervoar 18.2l :o, odlicna autonomija, ne verujem da trosi vise od 4-5l max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Decembar 30, 2007 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog dozvole u svakom slucaju 125. E sad,ako uzme rs 125 nije da nece imati posla sa pandurima,svaki cas ce da bude na radaru ;D. Sto se trajnosti tice onda bolje 4t,duze traje,manje trosi,slabije ide...I ja mislim da je ova gore hondica pravi izbor za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Decembar 31, 2007 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Volim ja 125-ice ali cale mi ima tuarega 600 i mnogo mi se svidja a i imam jednog za delove...Ako ima neko nekog stranca Tuarega 350\600 sa pokvarenom masinom na prodaju neka mi javi...Moze i neka 125-ica stranac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Decembar 31, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzmi 125 vozi jednu sezonu prodaj i onda predji na klasu 600 pa 750 pa onda probaj 1000 i vrati se na 650 to je moj sistem od 1990god a pre toga ako se racuna apn6 i ctx80 .Znaci moras traziti sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...