Duh 4 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem... Znao sam da ce mi biti krivo sto nisam isao tamo, ali motor mi je rasturen komplet, a stvarno nisam bio raspolozen da idem kolima... Svaka cast, dogodine idem sigurno, pa makar kupio motor samo za taj dan. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA 0 Napisano Decembar 30, 2007 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja danas kupio BLIC kad ono 28 i 29 strana potpuno izmenjene,ni traga od teksta o deda mrazovima. Sramota da nas tek tako izostave. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Svima koji su organizovali, ucestvovali i pomogli ovu humanitarnu akciju cestitam, sjajno! Bravo ljudi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da nadjem prave reci ,svaka cast drugovi, najbolji ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja danas kupio BLIC kad ono 28 i 29 strana potpuno izmenjene,ni traga od teksta o deda mrazovima. Sramota da nas tek tako izostave. > ko zna sta su ti uvalili?! U "mom" Blicu nas ima, bogami, bas lepo. Dve strane, dve velike slike... Kupljen danas (znaci nije izdanje za unutrasnjost) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Narode svaka vam cast odushevljen sam svaka cast!!!! Dolazi mi komsiluk u radnju "si vido ovi tvoji motoristi kako si fini,pa e komso ovi tvoji bajkeri bash lavovi..... " Bezbrioj komentara lepih i srce mi je puno zao mi je shto nisam ucestvovao ali jbga.bice jos lepih akcija .Pozdrav i svaka cast!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1936 Napisano Decembar 30, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Narode svaka vam cast odushevljen sam svaka cast!!!! Dolazi mi komsiluk u radnju "si vido ovi tvoji motoristi kako si fini,pa e komso ovi tvoji bajkeri bash lavovi..... " Bezbrioj komentara lepih i srce mi je puno zao mi je shto nisam ucestvovao ali jbga.bice jos lepih akcija .Pozdrav i svaka cast!!!! E to je prava stvar... Napunili smo srca dece iz doma, ali i dotakli srca mnogih koji su o nama imali lose misljenje... Posle par ovakvih akcija, mislim da ce na nas vise paziti u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Decembar 30, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slikica Pre kretanja Devojcica koja nas je ispratila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast... ,,emotivni bajkeri''... ne, svaka čast LJUDI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 30, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jao sto su ovi klinci ko secer slatki :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 30, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Decembar 30, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Slike iz Novog Sada.... http://www.merkant.co.yu/arhiva/dedamrazevi2007/gallery32/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i Novosadjanima i Zrenjanincima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,drugari...gledam slike i srce mi se stezze...i od srece i od tuge! Ne moram da objashnjavam zashto! Bravo! I to je razlog zashto sam ponosni BJB chlan! Zziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Decembar 31, 2007 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći sem svaka čast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 31, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim, mnogo mi je krivo ali slutio sam da cu biti sprechen da se pojavim i na moju veliku zalost bio sam u pravu. Deda mi je iznenada preminuo u cetvrtak, u Subotu je bila sahrana ali da vas ne davim video sam slike, svaka vam cast i nadam se da ce biti josh slichnih akcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 31, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A da se otvori neko glasanje za "Naj Dedu"... ;D Evo ja na nevidjeno glasam za Dexterra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A da se otvori neko glasanje za "Naj Dedu"... ;D Evo ja na nevidjeno glasam za Dexterra! A ne ! Bane BMW !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Decembar 31, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni osnovna stvar je sto par sati provedenih sa tom decom menja misljenje o nasim sopstvenim zivotima, nacinu razmisljanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera forumasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 31, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene. Drago mi je sto nam je ova akcija uspela i zelim da bude puno ovakvih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 31, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je drago sto su sve akcije odlicno uspele. Cestitke svima koji su ucestvovali u svim ovim akcijama. Daogodine ce biti jos bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je drago sto su sve akcije odlicno uspele. Cestitke svima koji su ucestvovali u svim ovim akcijama. Daogodine ce biti jos bolje Čestitke tebi i Žozefu kao idejnim tvorcima svega ovoga! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kome ove slike ne mame bar jednu suzu iz oci, taj nije ljusdko bice...Svaka vam cast , nemam reci da opisem emocije! Mislim da mi je najadekvatnija zelja za novu godinu, da nam i sledeca godina protekne u duhu ove akcije. Hvala svima, hvala BJB-u, i hvala cak internetu sto je ovu akciju omogucio. Ponosan sam sto imam ovakve prijatelje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...