Kalina 50 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan objavili su na Beti ove dve fotke http://users.beta.co.yu/foto/2007/12/29/QWJRDOWK.jpg http://users.beta.co.yu/foto/2007/12/29/JZNEDGAZ.jpg a tekst je: "BELGRADE (SER) - Bikers wearing Santa Claus suits riding their bikes, in Belgrade, Serbia, Saturday, Dec. 29, 2007. Some 50 bikers brought presents to patients at a children's hospital in Belgrade. (AP Photo/Darko Vojinovic)" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos http://users.beta.co.yu/foto/2007/12/29/AIAKTHZI.jpg i tekst "NOVA GODINA; MOTORIZOVANI DEDE MRAZEVI BEOGRAD (SRBIJA) - Clanovi "BJ Bikers zajednice" u "Deda Mraz" kostimima, krecu motociklima prema Sremcici do Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju gde ce podeliti novogodisnje poklone. (BETAPHOTO/MILE GVOZDENOVIC/MG)" a ono gore je bilo za Associated Press Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasih junaka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari !!! Ucinili ste ovoj deci barem jedan dan srecniji i veseliji...Ja na zalost zbog poriodicnih obaveza nisam mogao da se pridruzim, ali sam organizovao da moja firma posalje u svet par slika ove humane akcije. Nedavno sam sluzbeno bio u domu u Kulini, kod Aleksinca - malo je reci da mi je trebalo nekoliko dana da se povratim. Jos jednom SVAKA VAM CAST i Bog Vas sve cuvao !!! Ziveli, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka nam cast, ovo je bilo predivno, i drago mi je sto je akcija uspela 100%... Pozdrav za, kako rece direktor centra, Beton Dzinki Bajkse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna slika koja je otisla u svet sa danasnje BJB Dedamrazijade: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan E evo sad na FOX-u bas najavljuju reportazu o "MOTORIZOVANIM DEDA MRAZEVIMA",strava!Zamisao je babaroga i sto je najlepse mami puno malih i lepih osmeha!Ja,ja ... ja sam prosto ostao bez reci!Samo tako nastavite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uvodni govor direktora Ustanove u jednom momentu je prekinut velikim i gromoglasnim aplauzom sticenika koji su napunili salu. Posle tog aplauza nas domacin je nastavio vise-manje standardni prigodni govor jednom sustinskom recenicom slobodno interpretirano otprilike ovako: Ovoj deci ne mozete izvuci radost i osmehe ako oni to nece. Pored svega sto je zaista ispalo sjajno i samo uvelicalo odlicnu ideju ali i realizaciju, na mene je ova recenica ostavila onaj utisak zbog koga vredi voziti u onakvim uslovima, vredi svega ustvari.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Decembar 29, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Sedim u lokalu, gužva mi... Gledam u BMW parkiran pored izloga i razmišljam kako ste sada krenuli iz Kamenice i da mi je krivo što nisam sa vama... Ispraćam neke ljude iz lokala kada čujem sirene i grmljavinu izduva! Skačem da zaključam radnju i trčim kroz pasaž da vas bar vidim pre nego što protutnjite prema centru... He, he, he... semafor mi je pomogao! Morali ste da sačekate dva signala da bi prošli a ja sam sa ključevima zveckao od preko puta futoške pijace i mahao... VIdeo sam Darka na maxi skuteru i ostale Deda Mrazove, uglancane mašine i nasmejane ljude svuda okolo! Ko zna šta je raskrnica Futoške i Bul. oslobođenja kod Futoške pijace zna šta je mravinjak od ljudi... a onaj ko zna šta je subota na istom mestu može da pretpostavi koliko je tu ljudi bilo... e sad to pomnožite sa prednovogodišnjim ludilom... SVAKA ČAST MAJSTORI!!! Eto nam prilike već za Božić da napravimo ponovo nešto... ili ako je suviše kratko za organizaciju, evo ga uskoro i uskrs! E, to ne propuštam pa makar sekire padale!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Decembar 29, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E,sta da kaze covek gledajuci sve ovo. Momci ,sve cestitke i jebem ti posao Zorane. Eto mene sledece godine, makar peske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2836 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Slika sa okupljanja kod skupštine. Opšte interesovanje svih prolaznika, dosta medija, deljenje paketića deci koja su se našla na licu mesta. Lepo, majkemi. Polazak Aplauz koji smo dobili od dece je bio toliko emotivan, njihova sreća koju smo doneli je jednostavno dovodila suze na oči. Priđu mi deca pa se čude kako je Deda Mraz polomio ruku... Pa me pitaju da li me boli... Uh... Brinu se. Anđeli slomljenih krila. Bravo za sve koji su učestvovali, podržali i ispratili akciju. VELIKI POZDRAV SVIMA najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 29, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ewo i par fotki ekipe studia Indigo od kojih su neke otishle i u Reuters .. a za koji dan mozete ochekiwati i wideo prilog .. Stwarno preiskusno organizowana prediwno humana akcija .. Swaka chast swima! .. p.s. Najzli tnx za transport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 29, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kako li je bilo lepo onoj decici?bas mi je drago ;D ;D ;D,,jel bilo zime napolju i toplote u srcima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije govore dovoljno o brojnosti i toku ove nase akcije. Ono sto obavezno treba da se opise je nas individualni osecaj. Tako, ja ne mogu, a da ne podelim sa Vama jedan segment ove price koji je na mene ostavio opasno jak utisak. Sve je islo svojim tokom, kao podmazano i veoma spontano. Pod utiskom price iz Temerina, za decu u domu sam se pripremio psihicki i sve je bilo uredu do pred kraj. Kad su izasli najmladji da nas isprate - pukoh nacisto. Jedan mali kaze ( nema vise od 5 godina ): "Eeeej Deda Mraze, pisacu ti da mi ne zaboravis telefon sledece godine". Dve devojcice mi se privile oko struka i ne pustaju, a jedna ce: "Volim te najvise na svetu Deda Mraze" Pa kud nadje bas mene od toliko Dedova. Pricam im kako Deda Mraz voli svu decu podjednako i jos svasta im pricam, a u sebi razmisljam:> PU, jebem ti, sad cu da se izridam< U grudima vulkan, a u grlu pomorandza. Ne znam sta me vise davi. I ne znajuci da me spasava, naidje Sci i poce da im deli preostale bombone iz dzepova. Ja se brze okrete, da pomognem drugarima dok su okretali motore za povratak. Prejak, prejak osecaj… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 29, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari ! BRAVO !!! Lepa i humana akcija !!! mislim da ce klinci navise pamtiti 50 deda bajk mrazeva, ceo zivot i prepricavati ! Da, na momente knedla u grlu i zaigra oko, ali kad videh na njihovim licima koliko srece, tu se sve zavrsava !!! Jos jednom BRAVO drugari ! @Djura U pravu si Ministre ! svuda gde smo prosli, izazvali smo opste odusevljenje ! cak i kod policije, ako ste primetili !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bez konkurencije najsmesnija slika. Najzli i kolega....neko je rekao - ova dvojica kao da su krenuli da pljackaju banku (tu je kombi, maske, torbe pozadi...) ...a iza nas juri Policija sa upaljenim rotaljkama! Tovar je definitivno bio neštoi naj vrednije što sam ikada vozio. P.S. Ne vide ti se sve slike, popravljaj. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Najzli, Najzli ! cccc provaljen si ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 29, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bez konkurencije najsmesnija slika. Najzli i kolega....neko je rekao - ova dvojica kao da su krenuli da pljackaju banku (tu je kombi, maske, torbe pozadi...) Tovar je definitivno bio neštoi naj vrednije što sam ikada vozio. najzli Ne brini .. Towar je bio na "sigurnom" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 29, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E bre djuro jbt. pa nije valjda da sam toliko skljocao i da nista nije dobro ispalo ae meci ostatak slika. Uff nemogu opistai osecaj izlazim iz kola oko mene 3-4 dece svi mi pruzaju ruku oce da se upoznamo jedan mali me zagrlio oko struka, drugi hoce da se slika samnom, setih se odmah sebe i slikanja sa deda mrazom i reko covece ko da je juce bilo a ti si sad tu da nekom drugom ispunis snove. Pozdravljam se sa njim i krecem dalje prema zgradi, prilazi mi decko i pita me hoce li i on dobiti paketic, meni suza vec u oku (ma to je od hladnoce ) Reko naravno svi cete dobiti, pocinje da me ispituje da li ce dobiti sokic da li ce dobiti kesks, cips kaze "volim i grisine jer ima toga za mene", ja motam po glavi sta sve ima u paketicima i primicejuem da pocinje tuzno da me gleda, uff sunce ti vec me osecanja bas dobro drmaju. Razvucem osmeh i pomilujem po glavi i kazem samo se strpi ima svega, nemogu vam opisati njegovu radost i osecaj koji je mene u tom trenutku obuzeo. Slika koja mi stoji pred ocima je na kada samo izlazili malac neki stoji na stepenistu i gleda nas polu tuzno, pruzam mu ruku on se izgubio, te ga pomilovah po glavi on odma zablista od osmeha. Ne znam sta da kazem al znam da sam od par njih izmamio osmeh i radost i da me je njihov osmeh zatrenutak vratio u moje detinjstvo. Mislim da je ova akcija vise nego uspela jer su se deca obradovala vise nego sto sam ja licno mogao da zamislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini .. Towar je bio na "sigurnom" ;D A da nisi čokoladu koju si pojeo poneo od kuće? ;D ;D ;D Saučesniče najgori! ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini .. Towar je bio na "sigurnom" ;D A da nisi čokoladu koju si pojeo poneo od kuće? ;D ;D ;D Saučesniče najgori! ;D najzli Zlikovci !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od dece krade, sram da mu se vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Decembar 29, 2007 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam cast ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...