beli97 0 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan Evo otvorio sam novu temu jer zelim da kupim neki motor i trenutno sam zainteresovan za sprinta i qingqi-ja , cuo sam da su to u potpunosti slicni motori i sve ali zelim da otvorim novu temu na koju bi zeleo da se razgovor vodi samo na ova dva motora , takodje me neinteresuje to sto su vec pisane slicne teme .. I ZELIM RAZLOG ZA GLASANJE, ZASTO STE GLASALI ZA TAJ MOTOR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10470 Napisano Maj 30, 2013 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan zar nije to jedan te isti motor pod drugim imenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan , takodje me neinteresuje to sto su vec pisane slicne teme .. Sa odlicnim stavom si dosao na forum. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano Maj 31, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem pilice,veoma povoljno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beli97 0 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan zar nije to jedan te isti motor pod drugim imenom slicni su to motori samo sto sam cuo naprimer da sprint nema vise novih 125 samo od 200 i na primer cuo sam da qingqi ima nazad disk ali to su sve sitnice koje ih razlikuju i zato zelim da cujem misljenja od drugin bajkera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan , takodje me neinteresuje to sto su vec pisane slicne teme .. Sa odlicnim stavom si dosao na forum. Ja ovde izbih oci od citanja dva meseca da savladam i upoznam makar deo foruma ,onda dodje neki frajer ni zdravo ni ko te j... trazi savet ??? A sto ti prvi ne kazes sta ocekjujes od motora i zasto si ti sveo izbor na bas ta dva modela pa da znaju kolege forumasi da ti pomognu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan93@ 0 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Qingqi 125GY Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi,zanima me gde mogu da porucim plastike za Qingqi 125ccm ,ako neko moze da mi da link ili slicno bio bih mu zahvalan.Poozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...