Robin Hood 3967 Napisano Maj 25, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Čitam u novostima da su puštene u rad kamere koje mere mere brzinu. Bilo bi dobro da, ako neko ima neke bliže informacije kako će to da pogađa motocikliste, javi ovde. Evo vam ceo tekst http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:435585-Na-beogradskim-ulicama-dnevno-do-120-prekrsaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano Maj 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan А ја и до сада кочио због истих , а они их тек сад стављају у употребу. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Pisano je ovde na forumu za sada ne salju prijave sa kamera motociklistima,zuta traka i prekoracenje brzine na crveno bas i ne moras.Za sada smo postedjeni a kad ste u autu pripazite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Maj 26, 2013 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kamere se pustaju u rad 2 puta po pola sata u toku dana,koga uhvate u tih pola sata uhvate,jer da rade non stop kako bi i trebale verovatno bi izbio gradjanski rat,to vam je misljenje mup-a,iz prve ruke. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan А ја и до сада кочио због истих , а они их тек сад стављају у употребу. Исти случај. Додуше код мене је случај са колима. Бх/стране табле све рјешавају Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 26, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kamere se pustaju u rad 2 puta po pola sata u toku dana,koga uhvate u tih pola sata uhvate,jer da rade non stop kako bi i trebale verovatno bi izbio gradjanski rat,to vam je misljenje mup-a,iz prve ruke. Jos da nam kazes kad su tacno ukljucene dobices jos neki plusic 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Od njega plusic,a od mene pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Maj 26, 2013 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kamere se pustaju u rad 2 puta po pola sata u toku dana,koga uhvate u tih pola sata uhvate,jer da rade non stop kako bi i trebale verovatno bi izbio gradjanski rat,to vam je misljenje mup-a,iz prve ruke. Jos da nam kazes kad su tacno ukljucene dobices jos neki plusic Bilo bi mnogo,a.Salim se,to niko ne zna tacno,ja sam resio problem kamera skidanjem tablica,i ako me sine po Dzepu da bar bude zbog necega a ne zbog 20kmh prekoracenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za tablicu bolje da nisi rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za 3 kamere za brzinu, u J.Gagarina, preko puta Delta sitija u smeru prema Gazeli, u bul. M.Pupina preko puta SIV-a, u pravcu prema gradu i u bul. N.Tesle na raskrsnici kod bivse kineske ambasade(od koje vise nema ni ostataka). Ako neko zna za jos neke, neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 26, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaš kompletan spisak u članku za koji sam ostavio link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim tu su sve i za semafore i za zutu traku i za brzinu... osim ukoliko nisu sposobne da snimaju to sve u isto vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za 3 kamere za brzinu, u J.Gagarina, preko puta Delta sitija u smeru prema Gazeli, u bul. M.Pupina preko puta SIV-a, u pravcu prema gradu i u bul. N.Tesle na raskrsnici kod bivse kineske ambasade(od koje vise nema ni ostataka). Ako neko zna za jos neke, neka napise. Mislim da je i ona kod Usca, iz pravca grada ka NBgd, isto i za brzinu pored toga sto je i za crveno svetlo. Mene zanima za sta su kamere na Gazeli? Da li su cisto za nadgledanje saobracaja ili i mere brzinu? Ima ih sa obe strane i to za svih 6 traka (po 3 za svaku). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 26, 2013 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadgledanje saobraćaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, one za zzutu traku slikaju samo odnapred. Dakle, za nas ne vazze. Naprimer, Brankov most prema gradu, ex-29. novembra malo pre policije takodje ka gradu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, one za zzutu traku slikaju samo odnapred. Dakle, za nas ne vazze. Naprimer, Brankov most prema gradu, ex-29. novembra malo pre policije takodje ka gradu.... Varas se... Brankov most u pravcu NBgd-a, Sajam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 26, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @boki.64 Ne, to su sve kamere za brzinu. Ok, verovatno snimaju i crveno svetlo ali su definitivno i za brzinu. @Krema Te kamere na gazeli broje saobracaj i nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 26, 2013 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu sve za brzinu. Sve imaju samo po jednu funkcionalnost - žuta, crveno ili brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 26, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ne sve, nego one nabrojane u tekstu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako saznati pouzdano koji pravac snimaju ove kamere? Recimo kamera na raskrsnici posle Delta City prema blokovima, stoji na sred i pojma nemam u kom pravcu snima...samo vidim da me zlokobno posmatra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 27, 2013 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisu, ima bar nekoliko za koje sigurno znam da nisu za brzinu: * Bul. Nikole Tesle - Ušće * Bul. M. Pupina - Palata Srbija * J. Gagarina - Antifašističke borbe * Omladinskih brigada - J. Gagarina * Bul. kneza Aleksandra - Botićeva * Bul. Nikole Tesle - Trešnjin cvet * Bul. M. Pupina - Ušće * Stari zagrebački put - Tošin bunar - crveno * Trg Nikole Pašića - crveno * Ustanička 19 - Specijalni sud * Bul. Vojvode Mišića - ulaza u Sajam - žuta * Bul. despota Stefana - žuta * Brankov most - žuta * Starine Novaka - Cvijićeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6079 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Starine Novaka i Cvijićeva JE za brzinu. Bljeska k'o luda kad se neko zaleti. A čuo sam i jedan slučaj da mu je pozdrav stigao na gajbu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan MIslim da ta snima prolazak na crveno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 27, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Al' ću da obaram rekorde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6079 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan MIslim da ta snima prolazak na crveno Snima brzinu. Verovatno i crveno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...