dokii 0 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Leteći Pegazo Prijavi odgovor kao problematičan Svim vozacima motora pozdrav,zovem se Matej i dolazim iz Hrvatske,konkretno kod Slavonskog Broda,vozim Apriliu Pegaso Strada i mozete me pronaci na ApriliaBase forumu,motori.hr forumu pod istim nicknaeom. Nadam se druzenju,mozda na neki susret u Srbiju ili duzi djir,imam 20 godina i motore vozim ( moped oke i skutere ) otkad znam za sebe,prosle godine uzeo Stradu i prezadovoljan sam,htio sam nesto jace,ali radi iskustva i zakona ne smijem. Eto to bi bilo to,pozdrav jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam komšiju bajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodislica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10695 Napisano Maj 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7412 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao druze bajkeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Welcome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 25, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dokii 0 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Leteći Pegazo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ekipa,ako budete gdje u blizini cimnite za pivo ili se mozda vidimo na susretima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...