Ribolovac 491 Napisano Decembar 30, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan ANAKEE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan isto tako i Dunlop,u gornjem postu sam naveo da sam bacio NOVE GUME koje su presle 3000 km,to su bile Dunlop,i kada sam dovezao motor da mi vulkanizer ponovo izbalansia prednju gumu,rekao je da je nemoguce,da Dunlop zna imati tu manu kod 19 cola ...ja sam stavio Dunlop d607 i bio sam zadovoljan s njima. I na Varaderu, a na Super Tenerci nisam imao bolju gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 30, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan isto tako i Dunlop,u gornjem postu sam naveo da sam bacio NOVE GUME koje su presle 3000 km,to su bile Dunlop,i kada sam dovezao motor da mi vulkanizer ponovo izbalansia prednju gumu,rekao je da je nemoguce,da Dunlop zna imati tu manu kod 19 cola ...ja sam stavio Dunlop d607 i bio sam zadovoljan s njima. I na Varaderu, a na Super Tenerci nisam imao bolju gumu. to su upravo te gume sto sam ih bacio prakticki nove.Ne kazem da su te gume lose ili nisu,mozda ja nisam imao srece,mozda sam naletio na komplet koji je bio lose skladisten,poslje sa njima vise nisam htio riskirati ,presao sam na BW 501,502,i prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 3, 2008 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan to su upravo te gume sto sam ih bacio prakticki nove.Ne kazem da su te gume lose ili nisu,mozda ja nisam imao srece,mozda sam naletio na komplet koji je bio lose skladisten,poslje sa njima vise nisam htio riskirati ,presao sam na BW 501,502,i prezadovoljan sam ...i meni je to trebao biti slijedeci set na Varaderu, ali je otisao i Varadero i planovi za gume ...inace za D607 prvi puta cujem nesto lose, ja sam ih trosio do kraja i cak i celave su dobro drzale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam procitao naslov teme htio sam odmah pitati da li imas mozda Metzeler Tourance gore. S tom prednjom gumom sam ja imao velikih problema ma Varaderu, poslije sam na stranim forumima skuzio da nisam jedini. Kod mene se volan tresao na 40-70 km/sat i to jako! Promjenio sam prednju gumu i sve 5, problemi kao rukom odneseni! Baci tu gumu, stavi drugu i nestat ce vibracije. ...iako ne do kraja, ipak je to V2 motor. Tu ce pomoci utezi volana. Oni svojom tezinom ne dozvoljavaju sitnim vibracijama da tresu volan. Bas tako .Takodje sam i ja vise puta na netu, trazeci mane i vrline pojedinih modela za Africu, naisao na komentar za Tourance da izlazi iz balansa , cak posle jako malo predjenih km.. Metzeler Tourance je poznata problematična guma - kvalitet pojedinih serija je upitan i vrlo je čest slučaj da se guma ne može izbalansirati... Općenito, 20% Tourance na tržištu je smeće, to je poznat problem od prije 5-6 godina... Svojevremeno se na netu moglo i vidjeti koje su dimenzije i DOTovi problematični... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano Januar 4, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me zastupnik za Srbiju Bridgestone gume ( BMW Radulovici ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me zastupnik za Srbiju Bridgestone gume ( BMW Radulovici ) pitaj Yomana,on ce ti reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...