Mire019 467 Napisano Maj 21, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ovo pitanje me muci od kad sam kupio motor, danas sam skidao plastike pa sam slikao. Jel zna neko cemu sluze? Skinuo sam jedan cisto da vidim, i nista, ostaje samo rupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se na njih kaci skid plate? Nemam pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 21, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da se tu uvrcu senzori za kontrolu rada motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odvrnes malo da promenis zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Maj 21, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je za skid plate na R-u Lalajkova teorija mi najlogicnija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Maj 21, 2013 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ili da ispustiš vodu ako roniš po potoku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Maj 21, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ili da ispustiš vodu ako roniš po potoku E vidis, to je moglo da pomogne kolegi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91967-kupanje/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Maj 21, 2013 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Na tu temu sam i pomislio kad sam ovu video Nek se ne uvredi kolega Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Protiv kondenzata, povremeno treba odviti i upaliti motor. Mnogo vode moze da se nakupi tu, jeste li primetili pogotovu kod dobrih agregata da se javlja para na auspuhu kao da je hladno vreme. To je to.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako dugo nisu skidani postoji rizik da ih pokidas pa ako hoces da ih skidas mozda bi treba cekicem malo da ih opametis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Maj 21, 2013 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znači, nisam bio daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ti se otvori koriste prilikom štelovanja smeše na karburatoru,odnosno,kontrolu izduvnih gasova sa svakog cilindra posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Protiv kondenzata, povremeno treba odviti i upaliti motor. Mnogo vode moze da se nakupi tu, jeste li primetili pogotovu kod dobrih agregata da se javlja para na auspuhu kao da je hladno vreme. To je to.pozz Sad si me baš razočarao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nekako čini da tu dolazi wideband sonda, koja naravno ne stoji stalno tu, već služi za dijagnostičke svrhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Protiv kondenzata, povremeno treba odviti i upaliti motor. Mnogo vode moze da se nakupi tu, jeste li primetili pogotovu kod dobrih agregata da se javlja para na auspuhu kao da je hladno vreme. To je to.pozz Sad si me baš razočarao I pored godina bavljenja moto mehanikom nisam znao da za motore sa karburatorom postoji neko stelovanje, ili dijagnostika preko izduva, za IE u redu. Covek se uci dok je ziv, a i to je jedan od razloga postojanja ovog foruma? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Na tu temu sam i pomislio kad sam ovu video Nek se ne uvredi kolega Sale Nema ljutnje ,salu na stranu moja to nema,meni to izgleda kao prikljucak za merac temperature izduvnih gasova mada mozda gresim,srafovi su mnogo visoko da bi sluzili za ispustanje vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...