ThePainkiller 4384 Napisano Februar 14, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Karbi: Covece, prelep caffe (tj. bice...)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 14, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hocu da kupim automat za migavce na 6v od Cz ili Jawe. neka javi neko ako ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 16, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Slikao je danas napolju. Resio sam problem koji je nastao montiranjem diska. Umesto Anker ploce iskoristio sam slican deo od mz-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Praznici sluze da se nesto radi, a radilo se... Motor spreman. Rezervoar sav nikakav. Ram sam prilicno gulio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan bice to lep motorcic. Ja bih smo taj rep ispravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Necu nista da prepravljam, jer oklop je iz jednog dela, i bio bi preveliki sex cackati tu nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Cime si ovo farbao,sprejom ili kompresorom?Ja bih ove rubove felni ispolirao,bilo bi extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kompresorom. Razmisljam jos uvek kakve ce biti felne, imam par opcija, odlucicu na kraju kad sklopim motor sta ce da se najlepse uklopi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce ostati kontra okrenuti tockovi. Yamahi je lancanik sa leve strane pa je zato zadnji stavljen kontra. A prednji ne mogu da okrenem jer je predvidjeno da se sajla za km sat kaci sa leve strane, ako bih okrenuo tocak, sajla bi isla "od motora", tj. ispred motora i vracala se u km sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam gumu, stavio vecu (3.25), namontirao migavce. Cekam da majstor zavrsi kutiju za akumulator, i ram je zavrsen. Mogu poceti sa rasklapanjem radi farbanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo danas i uslikao. Stvarno zalosno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 24, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 50.000 km oko sveta, sa Jawom 350 1978 http://www.advrider....ad.php?t=920185 https://www.facebook.../jawakolemsveta http://www.jawakolemsveta.cz/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 25, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo danas i uslikao. Stvarno zalosno bilo je toliko zalosno da sam ih prebacio kod mene u garazu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 25, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Šta kaže čika doktor posle pregleda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 25, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Blagi uzas. Paljena zica , gedora tuning... mrzelo me slikati sve te prepravke i varove na njima. 50-559 ima nov klip i dobru masinu, ali je neki pametnjakovic brusio radilicu da bi stavio magnet umesto diname. Auspusi seceni, zakrivljeni nagore, oklopa od nje nema. Plava 175-ca bila puna vode. radilica losa, klip i cilindar kao casa. Ostatak masine je ok. Od rama nema nicega. vile trule ram iskrivljen od udarca. Zrelo za otpad....za divno cudo tockovi su u dobrom stanju. Hrom se dobro drzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 25, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nekome padnu na pamet takve "strucne" prepravke? Meni danas stigli zatezaci lanca jer, ako se secate, neko pre mene je zavario sve to lepo. Cena - 800 din !?! Neko je zakljucio da se vise isplati da zavari i vise nikad ne moze da regulise zategnutost lanca nego da da 800 din. Ne znam, mozda je problem u meni, mnogo zakeram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Danas sa rasklopio masinu od plave CZ-e. slike sve govore. ostaje mi menjac i lamele koje su nove. A evo i slike tockova..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 27, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uff, ja ne bih imao zivaca da ga sredjujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 27, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ma nema tu sredjivanja. izvadio sve sto valja iz nje. ostalo ide sekundarcima. Mada prvi motor koji sam sredjivao je bio jos gori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Mart 1, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kompletirao prednju kocnicu, ubacio motor i prebio prst. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Mart 1, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaa tebi to lep napreduje.... ako ti budes hteo da menjas gumicu kocionih klesta, pase od golfa dvojke i audi 80. Ja danas rastutio moj motor. uskoro odlazi na farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan sve je spremno za farbanje. Rasturio sam ram, oprao ga i odmastio. Sutra vodena smirgla 1000 i spremanje za farbanje. Majstori obecali za desetak dana 5-6 dana da ce biti farbnje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ala ti se sijaju zadnji amortizeri! Moji ruznjikavi, ali sklopicu prvo motor, pa mozda kasnije ih malo doteram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da nadjem polugu prednje kocnice. 350din.Nabavio jos neke sitnice. Poluga kvacila ostaje od Cz-a. Uklopice se dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...