lord_oblivion 1391 Napisano Jul 31, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Papirici ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema,samo masina za delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Avgust 2, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Duki , da li je cilindar okruglast ili malo cetvrtast , jawa 175-sport , ako je ovaj drugi zanima me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrtasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da krenem iz pocetka ja sam kupio Jawu cz 175 od Goluba sa foruma,motor je bio rasklopljen farban sklopljen i registrovan! Nastelovano mu je paljenje zamenjen akumulator,varnicu baca plavu i sve se normalno ponasa,lepo pali ide dok se ne dovede na veliki broj obrtaja onda pocinje da trokira pocinje mnogo da dimi iz auspuha,ja predpstavljam da treba da uzmem manje dizne ali ne bih znao koja mi oznaka treba,posto sam kontaktirao Mikija i ne zna ni on.Takodje da napomenem da su ciscenji prigusivaci u auspuhu!!! Unapred hvala na sugestijama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 4, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dizna oznacena sa brojem 16 na slici je 50, a donja dizna oznacena sa brojem 12 je 100 na tvojoj Jawi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih rekao da je problem oko paljenja , nesto s platinama ili luft u lezajevima radilice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih rekao da je problem oko paljenja , nesto s platinama ili luft u lezajevima radilice. Kako to konstatovati? Hvala petar pan na informacijama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 5, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu druze! Proveri takodje oznaku karburatora. Na usisu ispred sibera gledano od gore treba da stoje brojevi 2924. Ovo je bitno, posto se karburatori na starijim modelima za 175-icu i 350-ku se razlikuju jedino po tim oznakama i po diznama, inace pasuju sto bi se reklo na sraf. Oznaka karburatora za 350-ku je 2928, sa vecim diznama i vecim usisom. Sa takvim karburatorom 175-ica nece da radi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu druze! Proveri takodje oznaku karburatora. Na usisu ispred sibera gledano od gore treba da stoje brojevi 2924. Ovo je bitno, posto se karburatori na starijim modelima za 175-icu i 350-ku se razlikuju jedino po tim oznakama i po diznama, inace pasuju sto bi se reklo na sraf. Oznaka karburatora za 350-ku je 2928, sa vecim diznama i vecim usisom. Sa takvim karburatorom 175-ica nece da radi kako treba. Hvala pogledacu danas pa javljam sta sam procitao,jos jednom hvala puno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan COJAN Lose platine se vide , mozda opruga na njima ne valja , oslabila ,pregrejala se i otkalila , luft radilice utice na rad platina , kada necim uhvatis onaj sraf kojim se breg platina steze za radilicu i drmas gore dole , ne sme da bude lufta. Zaboravih da sam imao i slucaj loseg kondenzatora , bas se tako ponasao , na malim obrtajima i radio nekako a na vecim otkazivao , poznaje se po varnicenju na platinama koje vremenom izgore ( kontakti ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana sam naleteo na dve jawe 175 cz. zelim da ih kupim pa me zanima sta treba gledati na tim motorima, koje su im slabe tacke. cica kaze da nisu paljene 20god. nisu kompletne, ali se moze kompletirati jedna. cena je 150e za obadve. evo slike motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedne slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se desi da prodjes dobro sa njima a mozda i zakasas Ja sam tako kupio dve jawe twin sport za 190e,obe su bile sklopljene ali kad sam poceo da sklapam jednu ono ispade da delovi koji su losi na jednoj da su manje-vise losi i na drugoj,recimo korpa kvacila ima luft na oba motora i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan znam za sigurno da nemaju farove , jedna nema karburator, i prednji blatobran. koje su cene sto se tice agregata (klip, lezaji radilice...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor-sapex 4 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje u menjac da sipam i koliko?! U pitanju je Jawa TS350! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав! Доктор, у мењач иде: SAE 90. Потребан ти је један литар. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor-sapex 4 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 10, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan znam za sigurno da nemaju farove , jedna nema karburator, i prednji blatobran. koje su cene sto se tice agregata (klip, lezaji radilice...) Cena lezajeva je od 2 pa do nekih 5 evra u zavisnosti od proizvodjaca i kvaliteta. Dimenzije su standardne pa ih mozes naci skoro u svim prodavnicama lezajeva. Klip sa karikama, bolcnom i osiguracima ti je oko 20 evra, klipnjaca stima od Jawe 350TS i ona je 35 ili 50 evra u zavisnosti da li uzimas tajvanski ili original ceski. Donja bolcna klipnjace je za nekoliko stoti deblja kod Jawe 350TS, ali dobar majstor ce da zagreje sunke od 175-ice i ubaciti klipnjacu bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, pozdrav! Нема на чему! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno drugarstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Avgust 11, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi obe bocne plastike rezervoara i obe lajsnice, za TwinSport. Levu sam pogubio a desna samo sto ne otpadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu druze! Proveri takodje oznaku karburatora. Na usisu ispred sibera gledano od gore treba da stoje brojevi 2924. Ovo je bitno, posto se karburatori na starijim modelima za 175-icu i 350-ku se razlikuju jedino po tim oznakama i po diznama, inace pasuju sto bi se reklo na sraf. Oznaka karburatora za 350-ku je 2928, sa vecim diznama i vecim usisom. Sa takvim karburatorom 175-ica nece da radi kako treba. Od 175 ccm je karburator procitao oznake!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika jawe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 11, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...