Floyd**** 15 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Drago mi je da nas je sve vise :) Mislim da nema potrebe da kupujemo jos jednu toticu za delove.Sve sto nam fali je na tom spisku,ostalo je sve dobro. Jel zna neko cenu tog brega,njega kad nadjemo upalicemo masinu,namesticu obicno baterisko paljenje samo za probu? sad cu da uslikam ovu toticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo slika delova na gomili Manual mi ne treba,motor jednostavniji ne moze biti stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 1, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti jednostavniji ! Rasturi MZ-a 150 ES-a, pa da se cudom nacudis kako menjac sa cetiri brzine ima samo jednu viljusku u menjacu ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan :) Pogledajte samo tu boju ;D . Inace necemo nesto bas gledati na estetiku ovog motora,bitno nam je samo da bude ispravan. @Alen261: Ima kurblu radi tako sto pritisnes saltalicu ka dekli i podignes prema gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alen261 0 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica- BG- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Floyd ,meni jos bilo cudno,sto tu ima lufta,mislio sam da fali neki lezaj ili nesto slicno... moja masina cak izgleda i malo cistije od ove gore na slici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan NIsta se ti ne brini. To tako teba. Mozda ce ti takodje biti malo cudno sto se tice ubacivanja u prvu jer malko krlja tj. kad kreces, ali i to tako treba. Tu mu pomoci nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan @ Floyd* @Alen261 Имате праве принцезе! Само напред! Желим Вам пуно успеха и стрпљења, приликом сређивања. @Alen261 Постарај се да (када за то дође време) пре подизања полуге мењача, ради стартовање машине, мењач буде у неутралном положају. А да би ''крљање'' било мање, наштелуј квачило... Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alen261 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica- BG- Prijavi odgovor kao problematičan evo i slika ... sta mislite o klipu,meni izgleda los,mislim da treba bolji?!...masina je jos onako kako sam je dovezao,rasturena,ali ovih dana pocinje sredjivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alen261 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica- BG- Prijavi odgovor kao problematičan da li moze neko objasnjenje oko kvacila,posto mi to nije najcistije,razumecete me ipak sam nov u ovome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 2, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da kreces od nule, pa ti zelim jos vise strpljenja. Za pocetak pogledaj sledeci link: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1076.0 Jeste da se radi o starijem modelu Jawe, ali i ta je kupljena u korpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Alen 261 - ovo sto ti imas je CZ 175 - model 477. Imao sam ih nekoliko dobro motorce, ja sam se lepo navozao sa njima. Kako vidim ova tvoja je cak zadnji model bez pumpe za ulje. Klip ti je u ocajnom stanju, al to nije problem, ima da se kupi nov. Ja imam i radnu knjigu za njega, samo bi je morao potraziti. Evo ti i kako je taj motor izgledao nekad : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A bilo ih je i u ovakvom izdanju sa ovakvim rezervoarom. Kod nas ih je cak bilo vise ovakvih modela ! Samo sto je u ovoj neko ubacio masinu od CZ enduro 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alen261 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica- BG- Prijavi odgovor kao problematičan e odmah da iskoristim ovu sliku i da pitam ,sta mu ovo zaokruzeno predstavlja od elektronike,posto jedino to imam cini mi se,i sta mi jos fali ?koliko je klip sa karikama,posto mi je to prva investicija? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1322 Napisano Mart 2, 2009 Marko, 227 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan To je regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alen261 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica- BG- Prijavi odgovor kao problematičan znaci bobina mi fali...i ima li jos nesto da treba od elektronike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1322 Napisano Mart 2, 2009 Marko, 227 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Bobina ide ispod rezervoara fabricki. Od elektrike, trebaju ti u desnoj dekli magneti, platine, isto kao i na svakom drugom motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bobina ide ispod rezervoara fabricki. Od elektrike, trebaju ti u desnoj dekli magneti, platine, isto kao i na svakom drugom motoru... Nece biti da u desnoj dekli ima magnet - osim akoi je neko budzio. U desnoj dekli mu stoji dinama, a na dinami paljenje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko dimenzije semeninga za 350 ts ? Treba mi za oba u masini i one od prednje viljuske,a nisam sad do vikenda u mogucnosti da izmerim. I ciji su semeninzi po vama najbolji? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Alen Evo ti sema instalacije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 4, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Floyd* Nasao sam dimenzije semeringa koji idu na radilicu: 25*62*8 i 30*52*8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Bane(banci sa foruma) nam je pronasao sve delove koji nam trebaju za toticu pa sutra idemo kod njega po to. Nadam se da cemo je uskoro cuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 4, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna vest! Ajde sam da stavis slike tvoje Jawe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moja nije bas blizu,nadam se da cu sutra da je radim,pa cu da slikam,ako ne onda u nedelju. Evo upravo smo ofarbali toticu cetkom i nekom farbom koju smo imali ;D. Napominjem drugaru je vazno samo da lepo radi,i da nije bas rdjava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 4, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prava plava totica! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...