Vuja 35 Napisano Mart 10, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Trayal, sve što imaju je na sajtu, to su dimenzije i profili pa drugo nema. Malo sam ih ubeđivao da bi mi možda želeli i drugačije gume, deblje ili drugog profila i da im je proizvodnja zastarela. Složili su se i saglasili da treba da se vidimo kako bi napravili neku saradnju. Ovaj posao dalje nije na meni već na osnivačima BJB-a, kada se budu javili proslediću kontakt... Mi smo uradili šta smo mogli. Peter Pan, koliko su koštali delovi, ovako, sve zajedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 10, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Vuja Malo je bilo skupo. Platio sam 170 e za delove. Plus 15 e coveku ko mi je sastavio radilicu. Njemu svaka cast! Radilica je iscentrirana perfektno. Baca jednu stotu sa strane paljenja i dve sa strane kvacila. Mozda se cini da sam puno platio za delove, ali zamenio sam sve moguce delove za nove odnosno za dobro polovno (mislim na onaj aluminium na radilici sto nazivamo srce). Potrudio sam se maksimalno pa cemo videti rezultat. Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 10, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, bilo pa prošlo.... Samo da podsetim, ne zaboravi na Josku, možda i on nešto iščačka ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 10, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor cu prvo upaliti sa platinama da vidim kako radi pa pravac kod Joske po elektronsko paljenje. Bili smo se vec dogovorili ali mi je usput stao motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovim putem sam heto da se zahvalim PeterPanu za poklopac auspuha koji mi je poslao. PUNO HVAAAAALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 10, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu druze! Tu smo da pomognemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi reci koliko si platio iglicaste lezajeve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 10, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Platio sam klipnjacu 32e kompletnu sa donjom i gornjom bolcnom i donjim i gornjim iglicastim lezajem. Ne znam tacno, mislim da je gornji iglicasti lezaj oko 5e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si zvao broj telefona koji samo ja ostavio, mislim da je 2 ili 3 strana, ako je 5 e onda je jeftinije jer sam ja platio po komadu 500 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 10, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam sve delove kod jednog coveka. Vec godinama pazarim kod njega. Imas PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imas i ti PP i na yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 10, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike Darka81: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike moje ljubimice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 11, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti je rezervoar! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je crtan rezervoar, da li je kliše ili je izvlačio iz ruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Licno ja sam izvlacio paukovu mrezu a prijatelj mi je ofarbao. Tri dana sam lepio trake ali sam na kraju uspeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc. Dosta raznih prica sam cuo oko sipanja dvotaktola i nikako da napravim dobru mesavinu. Koliko ulja da sipam ( naseg) a koliko stilovog. Samo da nebude u procentima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti je 3% dovoljno ja sam u mz sipao 2,5% znaci ako je 3% to znaci da na 10litara sipas 300grama ulja ili na 1l sipas 30grama,dok sam sipao dvotaktol i kada sam presao na sintetiku sipam istu mesavinu po preporuci proizvodjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 13, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan 3% Godinama vozim tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 13, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Darko81: Samo da nebude u procentima Jako je lako izracunati u procentima: Ako sipas napr. 5 litara to je 5 puta 3=15 zanci 1.5 deci ulja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stalno preteram u ulju zato sto svakoga slusam neko kaze 5%, neko kaze 4%. Nije problem sto malo vise dimi nego sto stalno zamastim svecicu. Vec sam 3 svecice promenio i to samo na jednom klipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan drugari od previse jake mesavine pored toga sto vise dimi,i masina se vise greje...provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja očigledno preterujem i oduvek stavljam 4%, u današnje vreme polusintetike ili sintetike svejedno. Kada je naštelovano paljenje a to je uvek onda pali na treću kurblu, leto ili zima svejedno, uvek na treću. Sa više ulja zakurbla se lako, nema otpora, prosto se oseti ''zamazanost'' unutra, sve klizi... Lepo vrti na višim obrtajima, nema metalni zvuk, ništa ne zvoni... Mnogo puši, strahovito smrdi i potrebno je s vremena na vreme kratko ''izduvati'' motor po auto putu da se ne bi stvarale naslage po karikama, da izbaci đubre iznutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan vujo druze ja sam sipao 2-2,5% ulja u kad god ga poteram preko 80 auspuh je uvek bio beo...i to mi je bilo merilo da je sve u redu...dimio je malo samo kada ga jutru upalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...