Batocinac 19 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prva slika kad je uzeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan jos par slicica...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 27, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledas moj profil i sve znas. Ubacio sam sve moguce podatke. Vidim da ce biti dosta posla oko sastavljanja. No Jawa je jedna od retkih masina koju doneses kuci u korpi i nakon nekoliko dana je vec sastavljena i vozas se lepo. Sudeci po dinamu ovo je Jawa (CZ) sa instalacijom od 6 volti. Pisem ti ovo da se ne zeznes slucajno pa da uzmes akumulator od 12 volti. Da li si proverio brojeve na ramu i u saobracajnoj? Nema sanse da je ovaj motor prizveden 89-te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Permutovao sam brojeve onda....i ja sam bio ubejden pa sam slagao i vas... Jawa je 78 godiste,nosi oznaku cz 250 a na tablici je tip 472. I,instalacija jeste 6V.. Ima neka alternativa za prvo vreme,da ne kupujem akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 27, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes da upalis motor bez akumulatora. Sad sam gledao, najjeftiniji ti je oko 2100 dinara. Jedino da nadjes neki stari pa da ga drzis na punjacu dok motor ne upali, eventualno pozajmiti od nekog. Ili da uzmes neku bateriju od 5-6 Ah, mada mozda ce to biti slabo i samo bacas novce. Mozda je bolje odmah uzeti nov akumulator. Zavisi koliko planiras voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa,planiram da je vozim...nisam ulagao ovoliki novac i vreme samo da bih je gledao.... Snaci cu se vec nekako....rece mi covek da je nov oko 10 e...ne znam,nisam se informisao..... Na ispravljac ce upaliti,ne treba joj vie od 2A za pobudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan neverujem da mozes da nadjes za 10e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 27, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Batocinac - sad gledam ove tvoje slike i mogu da primetrim jednu stvar. Instrument tabla ( satovi ) na tvom modelu su od novijeg tipa. Tvoj motor fabricki nema obrtomer. Na levoj dekli ( preko kvacvila ) ne postoji pinjon za obrtomer, tako da taj obrtomer ne mozes povezati da radi . Postoji noviji model Jawe koji je imao obrtomer , a sa instalacijom je od 6 volti, od koga pasuje dekla na tvoj motor i u koji ide pinjon, ako hoces , mogu ti to nabaviti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Petko,ako je on mene slagao,ja sam tebe....Necu sam sebe citirati ali rekoh da nisam proveravao,zar ne....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan E,i ja sam to ustanovio,ali hvala......neka,nije mi zapelo za obrtaljku,vazno je da km sat radi.... Bolja varijanta mi je elektonska pa dda povezem na impuls od bobine. Razmisljao sam vec ne temu....otom,potom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan po meni bi bilo najbolje staviti klasiku tako da obrtaljka bude u skladu sa vemenom iz kojeg motor potice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dvotaktas 0 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jawa 350 6 volti ne puni akumulator?!?!?!?Sema strje hitnoooooo momagajteeeeee!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kzloca74 2 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Mladenovac, Markovac Motocikl: ČZ 175 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Gabora su otprilike 10 do 15 eura akumulatori, zavisi od amperaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Jawarosi........ Ako neko zna koje prepravke je potrebno izvrsiti da se instalacija od 6V prevede na 12V kod Jawe neka napise.... Bobine i regler treba menjati, ne znam kakva je situacija sa alternatorom? Hitno potrebno. Ili...gde da nadjem regler i bobine od 6V? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam novi clan, imamJawu 350TS , kupio sam je pre neki dan, treba de je registrujem i da polozim za A kategoriju i jako sam nestrpljiv. Citam ovu raspravu na forumu i vec sam skupio jako puno korisnih informacija. Ako neko moze da mi kaze gde su povoljne cene delova za Jawu, treba mi sajla prednje kocnice i sajla kvacila, gorim od zelje da je probam. Pozdrav, ubacicu i koju sliku kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kzloca74 2 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Mladenovac, Markovac Motocikl: ČZ 175 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Jawarosi........ Ako neko zna koje prepravke je potrebno izvrsiti da se instalacija od 6V prevede na 12V kod Jawe neka napise.... Bobine i regler treba menjati, ne znam kakva je situacija sa alternatorom? Hitno potrebno. Ili...gde da nadjem regler i bobine od 6V? Pa ovako, ako hoćeš da prebaciš na 12v moraćeš da radiš kompletnu instalaciju, ali to je dosta skupa investicija. Mislim da se to neisplati, ali ako to radiš onda radi magnetni sistem i bezplatinsko paljenje. Javi se na PP ako te nešto zanima. Pozdrav!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan otisla mi jawa 350 ts ispred nosa za 200 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Gvozdenija ode u ' penziju ' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Steta... Neka joj je sa srecom...! Verujem da te je dobro sluzila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Steta nije velika Vozace se tu po lokalu, levo-desno dok ne dodje momenat da se ponovo slobodno istera na drum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan prva ljubav zaborava nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan svaka joj cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milenkost 0 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima:) Imam Jawu 350 TS, 91. godiste. Presla je (verovali ili ne) svega 350 kilometara. Pre par godina sam je oterao na popravku, tip se nesto zbunio, mislim da je problem bio u karikama, jedna je napukla, i nije nista uspeo da uradi. E sad, zanima me koga bih mogao da kontaktiram u vezi sa delovima, sta sve moze da se nadje itd. Pozdrav i hvala puno unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan prelistaj temu i nacices brojeve telefona za delove i nesikiraj se ima sve za tvoju jawu mislim da najveci izbor delova ima Miki jawa iz ratkova i on salje delove brzom postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima:) Imam Jawu 350 TS, 91. godiste. Presla je (verovali ili ne) svega 350 kilometara. Pre par godina sam je oterao na popravku, tip se nesto zbunio, mislim da je problem bio u karikama, jedna je napukla, i nije nista uspeo da uradi. E sad, zanima me koga bih mogao da kontaktiram u vezi sa delovima, sta sve moze da se nadje itd. Pozdrav i hvala puno unapred. Ne sekiraj se za delove, ima ih... Poslacu ti na pp brojeve od nekih ljudi pa ih kontaktiraj u vezi sa delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...