struja-ns 4 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je kao nova,veoma malo sam je nosio(nije mi bilo hladno i bez nje ) ,prodao sam motor pa mi ne treba.Marka jakne je JOE ROCKET-yamaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan velicina : ja sam 184-5,tezina oko 90kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ..stavi jos cenu,materijal... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan materijal je mnogo dobar,nije koza ali ne znam koji je tacno materijal.ima i postavu koja se vadi...cena je 120e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3892 Napisano Maj 28, 2013 Ne silazi, 5022 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imate ovde kompletan info... http://www.revzilla.com/product/joe-rocket-yamaha-champion-mesh-jacket Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...