vladmoll 456 Napisano Decembar 26, 2007 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Sobzirom da sam clan ovoga sajta od skoro a da nemam puno vremena za vrtenje istog, morm priznati da mi je malo konfuzan i ne snalazim se bas najbolje. Ocemu ja to! Pre svega da kazem da sam iz Valjeva i pokusavam da uradim sve sto nisam do sada, mada nije bas puno toga ostalo, ali jedna od stvari koju nisam uradio je izmedju ostalog ostvarivanje snova iz detinjstva. E, jedna od tih zelja je da vidim zandare iz cuvenog francuskog serijala iz grada saint tropez. Pa zbog toga kupih Kawasaki kle i spremam se na taj put. Cenim da mi treba 2 dana lagane voznje, stim da sam ukupno na brzim motorima presao oko 1000 km. Mozda lud , ko zna. Izmedju ostalog pojma nemam niocemu pogotovo o opremi kacigama i sl. Ako neko ima iskustvo daljeg puta neka mi obavezno ukaze na najbitnije detalje oko istog , za ostalo imam ledja. Pozdrav svim clanovima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 26, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Stoi se tice puta, samo napred, nisi lud. Ili bar nisi najludji, ima ovde i gorih Sto se tice saveta, opreme,... imas dosta tema u motorima, opremi i putovanjima, ali uvek mozes otvoriti temu u kojoj ce ti svi rado dati savete i odgovore na pitanja. **** A sta ja nisam probao: bliznakinje he he... neostvareni snovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!!! Svaka cast za poduhvat! Dozvolu verovatno imas! Verovatno ces sacekati neko lepse vreme za put... Pokreni lepo temu u putovanja izleti sa detaljima puta, sta kako pa ce ti svi pomoci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan **** A sta ja nisam probao: bliznakinje he he... neostvareni snovi I tata bi sine.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... a za trening savjetujem da svratis prvo u moje krajeve ;D , onda obalom, lagano... P.S. nije los taj tvoj motorin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 26, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,,a sto se tice puta samo napred snaci ces se vec nekako ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...