Archi 37 Napisano Maj 19, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Treba da protestvujemo, nema sta, registracije moraju biti po kubikazi, putarine kao za automobile pa na pola plus popust za ekologiju, dozvola za voznju u zutoj traci i sl. Pre neki dan su me smarali sto nisam hteo da platim putarinu sa motorom, a svake godine 50.000 automobila potpisu papir da nemaju da plate i niko ih ne smara.. Inace, cisto da znate, ne placanje putarine nije saobracajni prekrsaj i ne mogu da vam pisu bilo kakvu kaznu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 563 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da protestvujemo, nema sta, registracije moraju biti po kubikazi, putarine kao za automobile pa na pola plus popust za ekologiju, dozvola za voznju u zutoj traci i sl. Pre neki dan su me smarali sto nisam hteo da platim putarinu sa motorom, a svake godine 50.000 automobila potpisu papir da nemaju da plate i niko ih ne smara.. Inace, cisto da znate, ne placanje putarine nije saobracajni prekrsaj i ne mogu da vam pisu bilo kakvu kaznu! Jel ovo stvarno tacno ? Mislim, znao sam da vecina vozaca motora ne placa putarinu na autoputu, samo se provuku pored rampe, al'nisam znao da to nije prekrsaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Maj 19, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ja sam platio putarinu da bi mi vratio dokumenta, ali on bi mi pisao bilo sta ds je mogao, toliko je bio besan da sam mislio da ce da me udari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 19, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da smo se vratili na temu. Sto se tice putarine nekoliko puta sam cuo da postoji precutno odobrenje da bajkeri na svoju odgovornost mogu da prodju iza automobila a da ne plate ali pod uslovom da i ne uzimaju karticu. Po meni to nije resenje. Cilj treba da nam bude izmena zakona kojim ce nam drzava obezbediti bezbednije i bolje uslove pa onda necemo, izmedju ostalog, morati da rizikujemo stetu zbog putarine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...