papacito 1354 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce se sneg otopiti dotle,ili da krenemo sa zimskom opremom.... stizemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boom 45 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smještaj u Trebinju (navedene su cijene po osobi) HOTELI: Hotel IN - centar grada (25,00 KM) +387 59 226 200 Hotel Leotar - centar grada (40,00 KM-jednokrevetna soba) +387 59 261 086 Motel Aćimović - centar grada (25,00 KM) +387 59 260 555 PRIVATNI SMJEŠTAJ: Sobe Peđa (15,00 KM) +387 65 543 223 Sobe Vidačić (20,00 KM) +387 65 669 577 Sobe Uljarević (20,00 KM) +387 65 987 398 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boom 45 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos 9 dana .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan I ja odbrojavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 29, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1300 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stizemo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Stizemo! Bravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 570 Napisano Maj 30, 2013 Pažljivo prati, 645 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svima koji su me prosle godine nagovorili da dodjem, ovom prilikom se zahvaljujem , a svima koji nisu bili predlazem da obavezno posete ovu manifestaciju zbog prirode, klime, odlicnih domacina, gostiju i samog trebinja koje se celo pretvori u moto skup obzirom da grad vrvi od motora, ljudi i ne znam bas kako da opisem valjano, ali neke pozitivne euforicne anarhije. Ko je bio zna o cemu pricam, ko nije sam je kriv . Ja ne posecujem skupove ovde u okolini, ali trebinje od prosle godine cu se potruditi da nikad ne propustim. Ukoliko me gospoda iz zavoda za izradu novcanica ne ispale za saobracajnu, vidimo se Ove godine su nam baš zavrnuli sa tim saobraćajnim. Navodno su tek sad krenuli da ih štampaju. Ako sve bude kako treba vidimo se pozdrav Trebinjcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce nas iz Novog Sada biti vise nego iz Trebinja. Rekose mi Civije da dolaze u petak uvece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja malopre preuzeo saobracajnu, sto znaci da je stigla za 12-13 dana. Barem jedna svetla tacka u njihovom lopovluku. Ako obaveze dozvole, Trebisnjice vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi 10-ak motora iz Obrenovca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boom 45 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 31, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Kraj idiotizmima ove drzave se ne nazire. Srecom uz dojavu sam kupio zeleni karton u poslednjem trenutku po staroj ceni, jer je od sutra 3000 i neki sitni dinar preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan BIH je druga drzava..I za Grcku treba... Sent from Apple iPad 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4491 Napisano Maj 31, 2013 motoras, 2535 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan BIH je druga drzava..I za Grcku treba... Sent from Apple iPad 4 O cemu pricas? Ako mislis na zeleni karton,treba za BIH i za Makedoniju. Za Grcku nije potreban,ali posto vecina nas ide preko Makedonije,moramo da ga imamo. Ako se ide peko Bugarske,moze bez zelenog kartona. U Bosnu kad se krene na grani prvo traze zeleni karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Samo narucite vrijeme kao i prosle godine. Ako sve bude kako treba dolazim. Prosle godine mi je bilo bas dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan BIH je druga drzava..I za Grcku treba... Sent from Apple iPad 4 O cemu pricas? Ako mislis na zeleni karton,treba za BIH i za Makedoniju. Za Grcku nije potreban,ali posto vecina nas ide preko Makedonije,moramo da ga imamo. Ako se ide peko Bugarske,moze bez zelenog kartona. U Bosnu kad se krene na grani prvo traze zeleni karton. opušteno..jeste ..trebao mi je prošle godine zbog Makedonije...n.samo sam kratko odgovorio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boom 45 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan I vrijeme bi nas trebalo posluziti:-) http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=105848&idg=66&idz=5&idf=12444 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki77 8 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: nestin Motocikl: cbr600f4 Prijavi odgovor kao problematičan Extra,sunce da sija,kockice se sloze i eto nas u TREBINJU. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole1198 1 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ide Rulja Komsija iz herceg novog kao i obicno.. tradicijonalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FireFighter911 12 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan Sprema se grupa iz I.Sarajeva a i ja sa njom. Vrijeme ce izgleda da "progleda" bas za vikend. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.weather.com/weather/tenday/Trebinje+BKXX0150:1:BK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nikada mi nije vise prijalo pivo nego prosle godine pod platanima posle voznje na + milion stepeni ....nazalost ove godine ga necu piti... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZAND 31 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Београд Motocikl: CB500 '98. Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав људи. Коју руту из БГД -а до Требиња би искуснији (чести) посетиоци скупа препоручили? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan bg-uzice-visegrad-gorazde-foca-gacko-bileca-trebinje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав људи. Коју руту из БГД -а до Требиња би искуснији (чести) посетиоци скупа препоручили? Ako zuris, ibarskom do uzica, a ako ne, divcibare. Ja krecem sutra popodne ka Trebinju tako da ajde samnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...