R6 9 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi se desilo kada sam stao da se motor sam ugasio,probao sam da ga upalim ali nije hteo da radi na leru radi samo dok drzim gas prima turazu ali kada pustim gas on se ugasi zbog cega to moze da se desava unapred hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Probao si da pojacas ler gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R6 9 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije do ler gasa radio je normalo znaci nije hteo da radi jedno deset minuta pokusam sa gasom da ga upalim i cim pustim on se ugasi ali sada radi normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Можда се запушио филтер горива Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Maj 11, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm...sta god bilo nije ni vazno ako je vec proradio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R6 9 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ima on filter za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Maj 11, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima. U rezervoaru je, kao sastavni deo pumpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R6 9 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam neki direktno na crevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan kad su menjanje svecice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R6 9 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma mislis da moze zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Maj 11, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan haha strava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R6 9 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan skoro sam ga uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguće je da su svećice za zamenu. Koliko je motor prešao,imate li saznanje jesu li servisi redovno obavljani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Zameni svecice i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam interval za zamenu svecica je oko 20000km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Maj 12, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako su iridijumske...obicne 12K. Samo sto se kod nas to menja kad crkne, a ako moze i jos malo onda super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Desilo mi se isto dok sam vozio FZ6n...doduse samo jednom. Ugasila se dok sa je drzao na kvacilu iz cista mira. Kasnije u toku sezone mi se to nije desavalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ako su iridijumske...obicne 12K. Samo sto se kod nas to menja kad crkne, a ako moze i jos malo onda super. Knjizica odrzavanja kaze drugacije...na svakih 10000 provera stanja, ciscenje i podesavanje zazora, a na svakih 20000 zamena.... Fabricki propisana svecica je NGK CR9EK i nije iridijumska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Msm da to gasenje nema veze sa svecicama ili filterima goriva i vazduha... pre bih rekao da ima veze sa vlagom,ako je motor kisao kao sto je bio slucaj kod mene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R6 9 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije bio na kisi ni sekund skinucu svecice pa cu videti da pocnem od necega,filter za vazduh je nov znaci svecice ili filter goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je motor kojim slučajem 2005.god. slobodno batali svećice i kreni u potragu za TP senzorom.Možeš uzeti i polovan,samo ako nije od 2005. god. pošto im je to serijska greška koju je fabrika već u startu priznala,tako da sam i ja moj zamenio polovnim od 2006. i više nemam problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...