kakadu 1 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: LESKOVAC Motocikl: SUZUKI V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Imam problem koji cu uz vasu pomoc nadam se resiti. Treba mi torba srednje velicine u nju da smestim foto aparat, odozgo da ima mesto za kartu , navigaciju - mobilini... Koji je sistem pricvrscivanja najbolji ? Magnet, TANKY ili TANKLOCK ??? Imao sam lednu LOUIS-ovu vecu na magnet, odmah sam je prodao !!! Velika bila !!! Mesec dana gledam da kupim i nikako da se odlucim. Nijedan sajt ne daje DETALJNE slike, samo 2-3 i to je ! Hvala unapred !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Maj 9, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kappa TK746, mislim da je neko prodaje ovde na forumu. Srednje je veličine mada mislim da je velika ako planiraš da ubaciš samo aparat u nju. Postoje manje ali te po pravilu nemaju mesto za kartu. Ako ti nije bitna karta, već navigacija na telefonu možeš da potražiš futrolu za džoging koja se kači na rame. Posle iskombinuješ tu futrolu i zakačiš je na sredinu volana i eto navigacije, 4 do 4,3 inča paše u futrolu za ajpod a aparat spakuješ u pederušu preko ramena i mrežicom je prilepiš na rep. Inače najbolji sistem kačenja tank torbe je uz pomoć tanky sistema ili pomoću kajševa. Imaš i tanky i TK746 u motolendu baš za V-Stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja malu tank torbu, jedino nema mesta za kartu. Ako ti odgovara, javi, posto bih je mozda menjao za vecu ili prodao pa jurio vecu. Kappa TK734, i bas je na Stromu koristim. Evo i linkaiz motolanda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakadu 1 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: LESKOVAC Motocikl: SUZUKI V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kappa TK746, mislim da je neko prodaje ovde na forumu. Srednje je veličine mada mislim da je velika ako planiraš da ubaciš samo aparat u nju. Postoje manje ali te po pravilu nemaju mesto za kartu. Ako ti nije bitna karta, već navigacija na telefonu možeš da potražiš futrolu za džoging koja se kači na rame. Posle iskombinuješ tu futrolu i zakačiš je na sredinu volana i eto navigacije, 4 do 4,3 inča paše u futrolu za ajpod a aparat spakuješ u pederušu preko ramena i mrežicom je prilepiš na rep. Inače najbolji sistem kačenja tank torbe je uz pomoć tanky sistema ili pomoću kajševa. Imaš i tanky i TK746 u motolendu baš za V-Stroma Probao sam da ga drzim u torbici, pa nju obesim na vratu. Moze ali na kretkim relacijama. Za duze nije bas prijatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Maj 9, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da posle tu torbicu staviš na rep i preko nje mrežicu i tako napraviš repnu torbu. Ja sam npr. uzeo neki mali ranac i njega stalno držim pod mrežicom na repu kao repnu torbu, u njega mi stane šta god mi treba, flašica dve vode, rukavice, cvikeri pa i aparat a pošto uvek vozim solo nesmeta mi uopšte. U ranac stavim i pederušu i naduva se kolko treba mrežica. Stane i duks itd. Znam da nije ono što si tražio ali je je mnogo praktičnije i od tank torbe i od kofera, jedino što izgleda malo klošarski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Kappa TK718 tank torbicu. Moze da se poveca zapremina malo. Prodajem za 3.000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 9, 2013 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim tank torbu samo za neke sitnice tipa dokumenti, foto aparat, telefon... Nabavio sam torbu u vreme kada na trzistu nije bio izbor torbi za maxi endure kao sada, i prezadovoljan sam. U pitanju je Famsa, model 244/15. Nabavio sam je u Milanu. http://famsa.it/scheda_prodotto.asp?id=6 http://www.bikerworldusa.com/famsa.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakadu 1 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: LESKOVAC Motocikl: SUZUKI V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja malu tank torbu, jedino nema mesta za kartu. Ako ti odgovara, javi, posto bih je mozda menjao za vecu ili prodao pa jurio vecu. Kappa TK734, i bas je na Stromu koristim. Evo i linkaiz motolanda Moze neka slika ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakadu 1 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: LESKOVAC Motocikl: SUZUKI V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim tank torbu samo za neke sitnice tipa dokumenti, foto aparat, telefon... Nabavio sam torbu u vreme kada na trzistu nije bio izbor torbi za maxi endure kao sada, i prezadovoljan sam. U pitanju je Famsa, model 244/15. Nabavio sam je u Milanu. http://famsa.it/sche...odotto.asp?id=6 http://www.bikerworl....com/famsa.html Hvala doktore, ali velika !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam FLM,magnetnu srednje velicine,daj mi email poslacu ti slike.Raja 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...