vudu 6 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam svedok brisanja Pitovog posta,ocigledno je da nema smisla postovati bilo sta,sto ima prizvuk drugacijeg misljenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ima nas vise svedoka znate kako je tito radio,a i ne samo tito,bilo ko da je na vlasti isto radi.ko mu smeta smakne ga ili povede u lov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 18, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za sada je jedan deo bajkera organizovan na taj nacin sto su clanovi klubova,a jedan deo klubova je organizovan u organizaciju koja se naziva MAS. Nemam nista protiv da se preostali deo bajkera(koji je mozda i brojniji)organizuje u neku drugu organizaciju. Jako sebično i neargumentovano! Zašto to nebi bila jedna te ista organizacija? Mislim da je to poenta svega ovoga.... Sad bih ja tebi trebao da posaljem PM i da te opomenem da ne hejtujes! Da li je cinjenica da postoje klubovi,od kojih su neki organizovani u MAS?Sta je tu neargumentovano? A sta je sebicno? Da li je sebicno sto ja nemam nista protiv da ostali bajkeri osnuju svoju organizaciju?Da li sam rekao da ta organizacija i MAS ne bi mogli da saradjuju u ostvarenju zajednickih ciljeva? Ili je sebicno traziti 1.da se ugasi vec postojeca organizacija,kako bi svi postali clanovi neke druge.(U MAS po statutu mogu da se uclanjuju samo klubovi,a ne i pojedinci,2.pa prema tome on ne bi mogao da bude organizacija svih bajkera). Sebično je to što u samom startu ogradjuješ nas ostale OD MAS-a. Ili ogradjuješ MAS od ostalih. Ako je statut argument tome i ti se još zdušno i u potpunosti slažeš sa tim, meni je stvarno žao, jako sam razočaran! Kada za 10 godina u srbiji bude 50-tak klubova činilo MAS i bude brojalo 3-5000 članova, naspram 75,000 ostalih motociklista, hoće li ti i tada statut biti argument za moju sebičnost, neargumentovanost i hejtovanje? 1. Nikad nisam pomenuo nikakvo gašenje, naprotiv... 2.Nije tačno, MOŽE da bude asocijacija SVIH bajkera, šteta što ne vidiš da je to samo stvar tumačenja (statuta), a ne želje, čestitke i pozdravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja tebe dexter i dalje ne razumem sta hoces da kazes.mas sad ima preko 50 klubova.covek je samo nabrojao kako stoje stvari nije nista niti rekao initi naterao nekog da mora tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...