Nikola_bns 15 Napisano Maj 15, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nesto pri kesu ali ako te zanima mogu ti ponuditi Kompletan renoov motor 1.2b D7F http://www.kupujemprodajem.com/Renault-1-2b-D7F-6001951-oglas.htm i nesto doplate. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 16, 2013 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost nikad da se nađe viška para,ali kako bi ja rado sa ovim sokoćalom dizao prašinu po okolnim atarima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadje neko malo para,motor je i dalje na prodaju,bezobrazno je da skidam jos cenu... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 17, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imas PePe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor i dalje akttuelan cena ista,sezona pocela, AJDE! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od danas i na oglasima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Au brate sad mi tek nista nije jasno, jel kros ili nije kros, jel motorno vozilo ili nije, motocikl mozda. Sto me kopiras sa slikicom na profilu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodat motor... postavio ga na oglasima i za pola sat me zvao cowek da mi kaze da mu posaljem aksom... Nadam se da ce lepo da se woza BEZ PAPIRA! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 29, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Radetu si prodao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...