kepo 4527 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Preko prece, naokolo bliže. Kepo, možeš li molim te za nas koji prvi put dolazimo u Kotlinu da nam ukratko opišeš rutu 1 i 2? Ovo pitam kako bi unapred znali šta da jurimo, ako već moramo da biramo. To je jedan krug iz dva dela. Ovo smo skinuli sa neta, tako da bas nisam siguran. Trebalo bi da ima neke dzade. Kisovito je. Jbg, kramponi su kramponi. U ostalom vec sam napisao. Ako ti se dolazi, dodji, a sve ostalo ce ti se samo kasti kad dodjes. A to dal ces se zajebati, to moras da dodjes da bi video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, opet moraju kramponi, čitaš li ti ovo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan To je jedan krug iz dva dela. Ovo smo skinuli sa neta, tako da bas nisam siguran. Trebalo bi da ima neke dzade. Kisovito je. Jbg, kramponi su kramponi. U ostalom vec sam napisao. Ako ti se dolazi, dodji, a sve ostalo ce ti se samo kasti kad dodjes. A to dal ces se zajebati ako dodjes, to moras da dodjes da bi video. Ihh...kako da mi se ne dolazi!? Pa ja, a verujem još neki, na ovaj event čekamo godinu dana! Info: Preko google earth-a ispada da track-log 1 ima cca.120km, a track-log 2 nekih 80km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 28, 2013 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi li neko u ...Sredu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo jesi li slikao nesto dok si pravio taj tracklog ? Jesam brate Aco, al to tebe ne dotiče. Ti ces inako provesti vikend u nekom mračnom potoku, gurajuci to sokoćalo sa kamena na kamen, mokar ko miš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cime slikas ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cime slikas ovo? Telefonom. To je do prirode, nije do aparata. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ma jasno, kod mene nije do ociju nego do monitora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 28, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ljepota nije ni u telefonu ni u monitoru.. nego je u oku posmatrača Jer džaba ljepote ako je niko ne vidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 28, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, opet moraju kramponi, čitaš li ti ovo? čitam, čitam .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini nista. Uzimam na sebe da te ogovaramo vec od petka. To je maltene kao da si tu Maltene... hehe bas si me utesio. Pa nista, gledaj onda da me ogovaras sto bolje, bice mi lakse po svoj prilici zajedno ćemo te pominjati u subotu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 28, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Napišite samo odakle i kada krećete, za nas neizvesne sa vremenom polaska....i naravno ...ako primate teškaše petak najkasnije oko 14h iz lazarevca da se krene a vrlo moguce i ranije. Obuj tu kravu dobro, poradi na mrtvom dizanju i nemas frke cekacemo se i pomagati maximalno Prevedi mrtvo dizanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 28, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sećaš li se one Albanije? E pa kad si reko Vlajko ja ne mogu više.. to ti je to valjda.. Padne ti motor a ti ga dižeš iz mrtvih..al ti nešto ne ide.. Kolega Pera ima čudan dijallekt u upotrebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Napišite samo odakle i kada krećete, za nas neizvesne sa vremenom polaska....i naravno ...ako primate teškaše petak najkasnije oko 14h iz lazarevca da se krene a vrlo moguce i ranije. Obuj tu kravu dobro, poradi na mrtvom dizanju i nemas frke cekacemo se i pomagati maximalno Prevedi mrtvo dizanje Mrtvo dizanje je jedna od najboljih vežbi za mišiće nogu i donji deo leđa. Veoma zahtevna vežba jer pokreće velike grupe mišića, noge i leđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 28, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, opet moraju kramponi, čitaš li ti ovo? A ko ce meni sada da dize motor kada ni ti ni popsy niste u funkciji, a i te krampone sam sljustio .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 28, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan da ne offujem, potrazi na yt-u sve ce ti biti jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Maj 28, 2013 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kepo jesi li slikao nesto dok si pravio taj tracklog ? Jesam brate Aco, al to tebe ne dotiče. Ti ces inako provesti vikend u nekom mračnom potoku, gurajuci to sokoćalo sa kamena na kamen, mokar ko miš. Mislis ovako ? Doduse, ovde sam do pola mokar, vir nije bio dubok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 28, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja vrlo dobro šta je mrtvo dizanje.....al džaba , kad ti noge klize ili tonu u blato Šalim se druže...danas me Shuster startovao, krećem sa njim iz SD oko 12h..idemo na Rudnik...vidimo se u Vardi, srećan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14417 Napisano Maj 28, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan motori nakaceni na prikolicu, u petak posle posla krecemo, nadam se da mi se nece isprevrtati nemam glupi rim lok na zadnjem tocku tako da ce po blatu da bude malo mucno, odlucio sam da idem sa penzionerskom grupom jer se zadnjih dana tako i osecam, mada je i to bolje nego da opet prespavam voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Maj 28, 2013 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Rim lock ti bas treba, ne ides na Ezberg rodeo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14417 Napisano Maj 28, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ma da i to sto kazes pre nego sto krenemo u subotu dobro pogledaj moj motor od napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 28, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan lep provod, ja imam vencanje i manjak kinte buduci da samAfriku kupio pre mesec dana. vlajko, slobodno me prozivaj ali castis cevape u Ali Babi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa, tesi se da ces imati dokonih trojicu da ti spustaju to sokocalo na svakom kamenčiću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 28, 2013 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Kepo , moze li se voziti sa 8 litara rezervoarom ili da nosim kanister Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces sa nama u lokalni potok, imaces. Inace kad smo kod goriva....track je oko 200 km. Predpostavljam da vecina ima dovoljno u rezervoaru. Kome je frka na 50-60 kilometru se izlazi na asfaltnu deonicu koja prolazi 5 km od Kosjerica, pa nek se dotanka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...