Marko011 2457 Napisano Maj 7, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Prvomajska - Uskršnja tura sa novim motorom Beograd - Vranje: Beograd - Požarevac - Veliko Gradište - Donji Milanovac - Negotin - Knjaževac - Svrljig - Gadžin Han - Leskovac - Vranje (504km), prosećna potrošnja 7,2 uz normalnu vožnju 80-100-do 180 na autoputu. pripreme (umesto u 8, krenuli u 10 ) bilo je i smorenih crveni moćni rendžer evo i crnog Golubac Manastir Bukovo kod Negotina nastavljamo put ka Knjaževcu pa lepi put iz 63e prema Gadžinom Hanu posle sledi autoput i Grdalička klisura, ali bio je pun gas da stignemo pre mraka pa nema slika...........inače je put od Predajana do Vranja odličan Stigli u Vranje VRANJE Prvi put sam u Vranju............imao sam poslova sa nekim firmama iz istog grada, ali nikad nisam išao u obilazak. Lep gradić, prijatni ljudi, dobra klopa POVRATAK Vranje - Beograd: Vranje - Doljevac - Prokuplje - Blace - Brus - Ušće - Kraljevo - Čačak - Ljig - Beograd (482km), prosećna potrošnja oko 8, najviše zbog Ibarske, isto standardna brzina 80-100-120/130 na autoputu pripreme Prokuplje ka Blacama prema Ušću pa Kraljevo pauza u Čačku Zatim haos (gužva) na Ibarskoj sve do Beograda. Loše deonice: od Donjeg Milanovca do Negotina i od Brusa do Ušća jedan deo od nekih 30km. Ostatak puta je bio ok Kratka tura za početak sezone http://www.youtube.com/watch?v=SH7fviXXN4Y&list=UU8tbN4wWdlyvrUAYSxdlCfQ&index=1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Marko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano Maj 7, 2013 drrmrr, 770 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura Steta sto nisi produzio josh malkice do Prohora Pcinjskog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 7, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Super putešestvije. Ovih dana ću i ja nešto slično, s tim što ja idem na Vlasinsko jezero, pa preko Kopaonika na Pešter, da bi preko Zlatibora otišao na Taru, pa Drinom do Loznice preko Novog Sada za ZR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 8, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan extra tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura , nesto mi ta tvoja potrosnja prevelika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 164 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo i ja sam hteo da pitam sto tolika potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Lep krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 13, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznja Marko . Ovo sa potrosnjom je i meni cudno. Moja Honda Varadero 1000 trosi sa tri kofera,tank torbom i ruksakom na zadnjem koferu, sa nas dvoje , nesto oko 6l maks 6.8 l i to sve na 4000 obrtaja i vise. Motor ti je mnogo lijep, koje je godiste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 23, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Normalna je potrošnja za ovaj motor proverio sam i sa kolegama koji voze isti model................nema nikakvih slip ons, PC ili slične dodatke, samo je natovaren da bude touring motor........... Letos je trošio izmedju 6,5 - 7L / 100km (sa EU gorivom), sa dodatnih 30kg, po Alpima,............dok je u Rumuniji bio prosek oko 7-7,5 / 100km Napraviću uskoro putopis http://www.youtube.com/watch?v=iFIvIaPo8EQ&list=UU8tbN4wWdlyvrUAYSxdlCfQ dok je u Rumuniji bio prosek oko 7-7,5 / 100km............možda i više http://www.youtube.com/watch?v=8FZaPDM_cvs&list=UU8tbN4wWdlyvrUAYSxdlCfQ Sve zavisi koliko zavrneš vuče kao blesav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...