sasa umag 11 Napisano Decembar 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Jako dobra stvar.Slucajno sam vidio na satelitu reklamu i ako tako radi posao,onda je odlicno. Stvar je u tome da se vizir obrise sa ovom krpom i u voznji po kisi kapljice se sljevaju a da ne ostaju nikakvi tragovi.U principu,vizir je uvijek suh. Na reklami se tocno sve vidi,ali ovdje je samo ponuda http://www.teletip.at/teletip/servlet/~tvm5/teletip/subsites/articleDetail.html?command=display&btUid=bt_Article&iDf_id=d583e45:66e0c758:107046b5184:-2d1d&2ndKeywordOID=c0a8733:dada24:1027cacf987:-5d6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jeste...i ja sam video da ako stavim Axe dezodorans,ribe sve same rade! Nisam prob'o.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Jeste...i ja sam video da ako stavim Axe dezodorans,ribe sve same rade! Nisam prob'o.. bas si metrosexualac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jako dobra stvar.Slucajno sam vidio na satelitu reklamu i ako tako radi posao,onda je odlicno. Stvar je u tome da se vizir obrise sa ovom krpom i u voznji po kisi kapljice se sljevaju a da ne ostaju nikakvi tragovi.U principu,vizir je uvijek suh. Na reklami se tocno sve vidi,ali ovdje je samo ponuda Sie erhalten: 5x Mikrofasertücher To ti se prijatelju zove "porez na budale", da se ne uvredis, ja sam ga platio XY puta ;D Najobicnije mikrofiber krpe samo je reklama odradjena malo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2202 Napisano Decembar 25, 2007 Skuteras, 3725 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedno sredstvo koje je strasno dobro za te stvari tj. za odbijanje kise.Zove se rain off.Ja ga koristim i na kolima i na motoru posto imam veliki vetrobran. Rain off sam dobio iz Svedske,a kod nas sam nasao ABRO koji je potpuno isti. Kosta nesto oko 5e. Namaze se jednom,saceka dok se osusi,jos jednom tako i na kraju ispolira nekom mekanom krpom. Jedno nanosenje traje oko 2 meseca,mesec dana bas dobro,a ostalo slabi pa ga valja naneti opet. Govorim o gomili kisnih dana. Preporucujem svakom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zemo, ti za svaki problem imas resenje. Nije mi jasno na kom principu radi ova krpa?Jedino da je natopljena nekom tečnosću poput ove koju pominje muljaz, u protivnom mislim da je to prodavanje magle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 25, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Zemo, ti za svaki problem imas resenje. Nije mi jasno na kom principu radi ova krpa?Jedino da je natopljena nekom tečnosću poput ove koju pominje muljaz, u protivnom mislim da je to prodavanje magle. Postoje i krpe protiv maglenja, obrises staklo i posle vise ne magli... Verovatno na sl. nacin i radi ova za kisu.... P.S.: Protiv maglenja su proverene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2202 Napisano Decembar 25, 2007 Skuteras, 3725 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zemo, ti za svaki problem imas resenje. Nije mi jasno na kom principu radi ova krpa?Jedino da je natopljena nekom tečnosću poput ove koju pominje muljaz, u protivnom mislim da je to prodavanje magle. P.S.: Protiv maglenja su proverene! Pa zemljak to je iz moje branse. Visegodisnje iskustvo. Kratkotrajna resenja su ta sa krpama. Blago su natopljene sa nekim od ovih sredstava.Abro ima i protiv magljenja neki djavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sjećam, priručno sredstvo može biti i kriška jabuke ili krumpira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 16, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sjećam, priručno sredstvo može biti i kriška jabuke ili krumpira... Krompir (mozda i jabika) se koriste protiv magljenja stakla. Krompir sam koristio da premazem masku za ronjenje da mi se ne bi iznutra maglila prilikom ronjenja. Dakle krompira moze da se (provereno) koristi da se vizir ne bi maglio iznutra, ali kao zastita od kise ??? Ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 16, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, nisam probao. Pročitao sam to prije pitaj boga koliko godina u nekom auto-moto časopisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off ali sta raditi sa vizirom koji se matirao? Naime, cistio sam vizir nekom tecnoscu od koje mi se plastika matirala, sad vidim kao kroz maglu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 16, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off ali sta raditi sa vizirom koji se matirao? Naime, cistio sam vizir nekom tecnoscu od koje mi se plastika matirala, sad vidim kao kroz maglu... Skini ga izlomi i baci u kontejner ;D ;D Prethodno kupi novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off ali sta raditi sa vizirom koji se matirao? Naime, cistio sam vizir nekom tecnoscu od koje mi se plastika matirala, sad vidim kao kroz maglu... probaj da ga ispoliras,ima u luisu stvarcica za poliranje,,a ako neuspes,baci ga ,pa naruci nov vizir ima i toga u luisu,naravno po broju kacige itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...