Spajk 828 Napisano Maj 7, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ti predlozio F4i,R6 ili K2-3...tandercat je vec stari model i najvise ces izgubiti na vrednosti za par godina...e sad,preko nema dobro a jeftino..mozda je bolje da pratis nase oglase pa kad izleti dobra trgovina da reagujes,desava se da zbog krize itd,itd bude dobrih motora sa poznatom istorijom u ponudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan R-u svuda dusu vade,ovaj suzuki je jeftin naspram godista,moram malo i ovde gledati oglase ,za 500e dobije se bas mladji motor .Mora ispasti nesto do zime,nadam se.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za F4i, odlican motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan I meni se svidja ali tesko se kod nas za 2500 moze uzeti,moram jos stekati para za 3000 mocice da se uzme Al opet videcemo,ima jos dobrih motora pored nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Vozio t cat-a 2 sezone meni udoban i zahvalan motor sa ok pozicijom sedenja,odgovara koliko toliko i na zustriju voznju.Mana druga brzina na mnogim primercima,veliki pad vrednosti u odnosu na motore iste klase i istog godista,kod nas i a preko za solidnu kintu se moze uzeti nefarban primerak. R6 99 god vozio jednom ne udoban u tri lepe,utrnuo sam mozda mi nije ni legao vozio uvek turing motore,stizu ga godine,pa je tesko naci dobar primarak a da nije skup.U Italiji 99-00 godiste mozes da uzmes za 1500 a mozes i za 2300 pa biraj,koliko para toliko muzike F4 karburator posedovao prosle godine generalno po svemu bolji od t cat-a,prodao ga clanu foruma.F4i ili f4i sport verziju nisam vozio. Napravio si izbor mozda trebas da razmislis i o nindzi 2000-2002 totalno lud motor,uz pancirna creva i bolje plocice sve obuhvatno dobar izbor,cak i na forumu imas jedan u ok stanju za male pare mislim da je 2002 godiste 636. Sto se tice uvoza ne pratim cene u Nemackoj bacio sam sad oko,motori kod nas su jeftiniji,a da ne pricam o Italiji.Bilo koji motor da uzmes od godista 99-2003 znaj da ce ti carina ako motor stize iz Nemkacke uvek biti veca nego recimo iz Italiji,teze ce ti prihvatiti smanjenu vrednost u kupoprodajnom ugovoru iz Nemacke nego iz Zabarije bez obzira sto ovi motori zbog godista nisu u knjigama iz kojih se vrsi procena. P.S ovaj suzuki sa linka k4 je farban motor,tj farbani su mu oklopi http://www.moto-berza.com/galerije/moto-show/vase-slike-2013/suzuki-gsxr-600-k4---slobodan-maric---2/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi tu nesto stimalo kod nje Po meni vise ima krseva u italiji nego u nemackoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan A koji od navedenih motora ima karburator a koji anjspric ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...