Endurac 957 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo bili do Avale, i lepo se provozali i iskrivinarili, elem, upozoravam kolege koji su mahom sa zujkama na dva ulegnuca, i to jedan za drugim, kada se ide iz pravca Banjice ka Autokomandi, Bulevar JNA, prva oko 300m a druga 100 m ispred kruznog toka autokomande, drug i ja samo sto nismo ostali bez zena koliko nas je katapultiralo. Ozbiljne rupcage su u Savskoj, kada se ide od Nemanjine ka zeleznickom mostu (dakle opaki krateri po 10 cm dubine ostrih ivica) i to preko puta autobuske stanice. Jedva sam motorom izbegao, ali kolima nismo proteklog meseca te smo ostali bez ramena na Passatu... Rupcage su stare ali nije lose da se podsetimo, ja masu njih ne konstatujem kada sam kolima ali motorom... eto toliko... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 5, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan U Kragujevcu svaka druga ulica bi bila bolja da je od kaldrme. Ja danas u bulevaru Kraljice Marije samo sto nisam pao zbog sahte koja je toliko utonula u asfalt da se ne vidi uopste ( mada se pri jedno 90 km/h u krivini skoro nista ne vidi). Nasi putevi i ulice su uglavnom za neke kroserice ili enduro motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan srbija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 5, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ako idete na Košutnjak, čim skrenete desno prema "ski stazi" a ne prema filmskom gradu i restoranu "devetka"(nadam se da sam bio dovoljno jasan ) pazite se dve zaista velike rupe na sredini kolovoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ako idete na Košutnjak, čim skrenete desno prema "ski stazi" a ne prema filmskom gradu i restoranu "devetka"(nadam se da sam bio dovoljno jasan ) pazite se dve zaista velike rupe na sredini kolovoza. Mmmnnnn....da.....potvrđujem ovo upozorenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 8, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ruzveltova u oba smera, nikako ne ići tramvajskom bašticom (preko šina) ukoliko niste suicidno nastrojeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Maj 9, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Tramvajski most, u oba smera, kad sam zadnji put prelazio (kolima doduše) asfalt poprilično nestao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako idete na Košutnjak, čim skrenete desno prema "ski stazi" a ne prema filmskom gradu i restoranu "devetka"(nadam se da sam bio dovoljno jasan ) pazite se dve zaista velike rupe na sredini kolovoza. zamal juče, setio sam se tebe u poslednjem sekundu..to stvarno treba javiti Beograd putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Maj 10, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam pre nekoliko dana na rupetinu u Kumodraskoj, malo posle skretanja iz Darvinove. Ako je primetite na vreme, mozete da eskivirate jer nije velikog precnika. Ako zverate okolo, ode guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 11, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo bili do Avale, i lepo se provozali i iskrivinarili, elem, upozoravam kolege koji su mahom sa zujkama na dva ulegnuca, i to jedan za drugim, kada se ide iz pravca Banjice ka Autokomandi, Bulevar JNA, prva oko 300m a druga 100 m ispred kruznog toka autokomande, drug i ja samo sto nismo ostali bez zena koliko nas je katapultiralo. Ozbiljne rupcage su u Savskoj, kada se ide od Nemanjine ka zeleznickom mostu (dakle opaki krateri po 10 cm dubine ostrih ivica) i to preko puta autobuske stanice. Jedva sam motorom izbegao, ali kolima nismo proteklog meseca te smo ostali bez ramena na Passatu... Rupcage su stare ali nije lose da se podsetimo, ja masu njih ne konstatujem kada sam kolima ali motorom... eto toliko... Neki su radovi u tom delu ovih dana, samo bliže kružnom toku. Nadam se da će se popeti do tih ulegnuća pa da i njih srede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pazite se i uzduznih ulegnuca, obicno na frekventnim autobuskim stanicama. Iz daljine se uopste ne primecuju. Ume da bude vrlo cupavo ako se nagaze nezgodno ili pri jacem kocenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne daj boze geknes zbog rupe na putu,da li moze da se trazi odsteta od Beograd puta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne daj boze geknes zbog rupe na putu,da li moze da se trazi odsteta od Beograd puta? Naravno da može, ali u nekom drugom životu. Nisi prilagodio vožnju uslovima na putu....ćao-zdravo, as simple as that! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije istina,moze samo treba znati kako.Moj dugar je naplatio stetu na kolima usled rupe na putu,odvalio je patosom o asfalt i izleteli su mu jastuci,pukla soferka i guma.Odmah smo zvali policiju,dosli panduri napravili zapisnik i za tri meseca mu uplatili pare ovi iz BG puta.Pitanje je kako ide naplata stete za dvotockase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6672 Napisano Maj 13, 2013 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan !!! Kada se spustate niz Drajzerovu (od Dr. Misovica ka Topcideru) dole na semaforu obratite paznju na mali saht koji je otvoren iz IZ KOJEG VIRI ONO SRANJE OD GVOZDJA UZ POMOC KOJEG SE OTVARA VENTIL. Uz to pored samog sahta ulegao je asvalt, ocigledno je podlogu odnela voda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan ma ko ce ih sve pohvatati, danas sam promenio dve prednje gume zbog jednog takvog ulegnuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Nije istina,moze samo treba znati kako.Moj dugar je naplatio stetu na kolima usled rupe na putu,odvalio je patosom o asfalt i izleteli su mu jastuci,pukla soferka i guma.Odmah smo zvali policiju,dosli panduri napravili zapisnik i za tri meseca mu uplatili pare ovi iz BG puta.Pitanje je kako ide naplata stete za dvotockase... Na kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 14, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ruzveltova u oba smera, nikako ne ići tramvajskom bašticom (preko šina) ukoliko niste suicidno nastrojeni Isto vazi za Karadjordjevu. Juce sam se uverio za Karađorđevu to važi tokom cele godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...