kowach 97 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki KLV 1000 (DL 1000), 2005 god prva registracija 2006, presao 32000, motor sam uzeo u zameni, nije imao padove samo par ogrebotina na bocnoj plastici usled navaljivanja na zid. Plastike sam bocne ofarbao radi estetike inace nema drugih mana. Nove su mu gume stavljene prosle god i nove plocice. Motor stvarno dobar! Cena 4500e moze i neka zamena ali uz doplatu ne interesuju me skuplje zamene. tel 0621211979 Nemam trenutno bolje slike ali izbacicu ih ovih dana. Po zelji saljem i na mail slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zar ovo nije Vstrom ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi na mail slike,ako moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Maj 4, 2013 motoras, 2492 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zar ovo nije Vstrom ? KLV i Vstrom su isti motori,samo druge boje i nalepnice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 4, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to je Suzuki V Storm, u nekom ludom deal-u Kavasak je prodavao Storma kao KLV1000 u Evropi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Maj 4, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Jel to motor iz Novog Sada? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan jesu li ti oridjidji akrapi ili kopija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan original su topovi, a slike do kraja dana stizu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan evo jos fotki: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan i jos malo: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno lep motor, prosto mi je zao sto nemam nista adekvatno za zamenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih, kada mi nudite zamenu, realno procenite motor, a ne da mi motor racunate kao najskuplju mogucu varijantu na netu... a moj da racunaju najjeftiniju. Mislim da stvarno nema smisla, cena motora mi je skroz korektna!!! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Maj 11, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Druze, da se vratimo na oglas, imas PP. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nismo ni otisli , samo iznosio konstataciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Al slabo ide taj PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Idu samo lagano ko i nasa zeleznica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 4200e BEZ ZAMENA! TEL. 062/1211979 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 4150e i novi set lamela posto su ove vec pri kraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ljutiš zbog možda glupog pitanja, gde se motor servisira da li može da se servisira u eurosumaru recimo ili mora da se traži kawasakijev serviser? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ljutiš zbog možda glupog pitanja, gde se motor servisira da li može da se servisira u eurosumaru recimo ili mora da se traži kawasakijev serviser? Normalno da moze, ceo motor je suzukijev, jedino je nalepnica i boja kavasaki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Jun 15, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor otisao za Bg... Novom vlasniku zelim puno predjenih kilometara. moze close! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...