Darko022 1 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 9 postova Motocikl: suzuki burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Darko iz Vojke (kod Stare Pazove). Trenutno sam bez dvotočkaša (finansije) a ranije sam vozio Burgmana 400. Ovde sam da potražim pomoć pri izboru motora, pa, čujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko 125 1 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Darko i dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko022 1 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 9 postova Motocikl: suzuki burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko022 1 Napisano Jul 14, 2013 U prolazu, 9 postova Motocikl: suzuki burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad i da se pohvalim!!! Od skoro sam i ja u društvu dvotočkaša sa svojim Burgmanom 650 Exe (2007). To je bre ladja na dva točka. Nadmašio je moja očekivanja..... A sad ako može mala pomoć - želeo bih da se priključim Maxi Scooter club-u ako je to moguće, pa me interesuje na koji način to mogu uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 15, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad i da se pohvalim!!! Od skoro sam i ja u društvu dvotočkaša sa svojim Burgmanom 650 Exe (2007). To je bre ladja na dva točka. Nadmašio je moja očekivanja..... A sad ako može mala pomoć - želeo bih da se priključim Maxi Scooter club-u ako je to moguće, pa me interesuje na koji način to mogu uraditi Komšo,prijavi se u odgovarajuću temu u MSC, tamo ćeš dobiti sve info...koliko se sećam, potrebno je da ideš na nekoliko vožnji sa njima i onda upadaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 15, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...