ivan01684 0 Napisano Maj 3, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u velikoj sam muci sada Ja sam odusevljen sa kawasaki zx6r godiste oko 2000 , ali dok pricam sa nekim majstorima kazu mi da je mnogo bolje da uzmem neki suzuki ili hondu , jer cu zakasivati sa zx6r. Cim im spomenim zx6r oni klimaju glavog i mrste Jel tacno to da je zx6r los kao motor ili malo preuvelicavaju? Ako ne zx6r , sta bi ste mi preporucili , ali da bude 600 kubika .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan preporuka ti je da menjas majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan ko ti reko da nevalja kawa,naucnici vajni,uzimaj zx6 kvalitetan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan preporuka ti je da menjas majstore "Preporucujemo ti da promjenis majstore", palo mi na pamet cim sam procitao njegov post, onda vidih tvoj. Nemam iskustva sa doticnim modelom, mislim da gavro ima, bas i mene interesuje jel motor onako malo problematican, tipa trosi ulje, lako se pregrijava ili majstori bas izmisljaju nepostojece kvarove na inace pouzdanom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam 4 sestice. 99,2001,2005 i 2010. od ta 4 modela jedino sam malo imao problemcica sa 2005. ali to nema veze sa serijskom proizvodnjom tog modela vec s tim sto sam uzeo u startu krsinu koju bog otac nije mogao da dovede u red. Inace u najlepsem secanju ostala mi je 2001. Model sa dva fara i usisnikom za vazdug uspod njih. Po meni jedan od najlepsih R-ova, zadnji veci model od 600(636)ccm, posle njega su uglavnom izlazili sve manji modeli. Moras da budes svestan da su to R-ovi sad vec stari 10+ godina, izmenjali i ovakvih i onakvih vlasnika i moze da ti uleti koska ako ne gledas dobro sta god da uzmes. Ja kad bih birao R od 600ccm, u godistu 2000-2002 uzeo bih sigurno ninju. R6 mi je neudobna, lepo ide ali mi nikako ne odgovara polozdaj sedenja, suzuki k1-k2 nije los izbor ali ih je malo ocuvanih i meni je kawa na oko lepsa. Honda u tim godinama ima samo cbr600f, sto nije cistokrvni R, Lep i solidan motor ali je mnogo mnogo slabiji od ostala tri japanca. Moj savet ti je da ne bezis od kawe, nadji dobar primerak., jos bolje ako nadjes 636, ona je najbrutalnija u toj klasi. MIslim da je dugo ovde na forumu bio u oglasima jedan crveno crni 636, delovao je kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan01684 0 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na podeljenom iskustvo i informacijama i mislio sam na ninju , sam izgled me me ostavlja bez daha, honda mi se ne svidja ali eto malo sam se dvoumio oko ninju i k1-k2 ali ipak se resavam za ninju pa videcmo, ovo ce mi biti prvi motor vece kubikaze pa zato trazim malo pomoc od vas iskusnijih .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...