fibra 345 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ideja za temu, prava steta sto je skenjana. Mozda moze da se ispravi. Moja prva vonja motora sa brzinama. (Novobeogradski nasip) Moje prvo putovanje motorom. (negde oko Pozarevca) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme.....neopisivo zadovoljstvo kada je zima na izdisaju i kada se motor sprema za sezonu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 17, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Tema je očišćena od slika koje nemju veze sa motorima i od spamovanja, tako da sada može da se nastavi. Da ne bi imali ponovo problema i neprijatnih rasprava, da napomenem da su pravila lepo napisana na prvoj strani. Onda sam morao da ih opet ponovim, pa onda i treći put. Pošto ni to nije bilo dovoljno, onda je ponovljeno i četvrti put, i peti, a bogme i šesti. Ponavljali su i drugi Forumaši... i mislim da je sada više dosta. Ponavljam pravila po sedmi i poslednji put: 1. Na fotografiji mora da se vidi motor, ili deo motora, ili senka motora. Slike gde je samo pejsaž nas ovde ne zanimaju. 2. Na fotografiji ili (A) moraš da budeš ti, ili (B) mora da si je ti slikao. Dakle fotke sa neta ili od ortaka ne dolaze u obzir. 3. Postavi maksimum DVE slike po stranici. Znači tek kad ova tema predje na drugu stranicu možeš da postaviš sledeće dve. Razlog za ovo je što neki od nas imaju gomile slika, a neki samo par, pa da ne dominiraju celom temom isti članovi. 4. Poželjno, ali ne obavezno, napiši ukratko zašto si odabrao/la tu fotku. Od sada svaka poruka ili slika koja se kosi sa pravilim će biti obrisana bez upozorenja i pardona. Tema je zamišljena da bude u neku ruku The Best of BJB - mesto gde možemo da uživamo u najlepšim slikama naših Forumaša. Hajde da se svi potrudimo da to i bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Od sada svaka poruka ili slika koja se kosi sa pravilim će biti obrisana bez upozorenja i pardona. Upravo to je rješenje! Podržavam! E sad, da ovaj post ne bi bio spam, evo jedne "tužne" sličice (budi nostalgiju na motor kakav je nekad bio, iako je sad puno ljepsi)... Ja i moja hondica dok je jos bila plava (prošle sezone), negdje na putu prema Gradiški, sa krivudavom cestom koja lagano otiče obalom rijeke Save... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 17, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, to se traži! Evo jedna i od mene... Kristin i ja; najjužnija tačka poluostrva Baha; Meksiko. Januar 2009. Ova slika mi je draga jer je ovo bilo Kristinkino najduže putovanje njenim motorom do tada – preko 3.900 kilometara, i junački je sve odvezla, za medalju. Slikano na ulazu u San Hoze Del Kabo, gradiću koji je najudaljeniji od našeg starta – oko 1.600 kilometara od američko-meksičke granice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Mart 18, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slika je sa jedne kisne voznje, Zlatibor-Borova glava. Draga mi je zbog ove duge, inace bi bila obicna. Draga mi je jos zbog toga sto sam strasno dobro pokisao, ali bez obzira na to mnogo sam uzivao. To je jedan od onih dana kada vam je sve lepo i nista ne smeta. Tad sam se i prvi put usudio da bas muski oborim u krivini iako je mokro (imao sam losa iskustva sa starim gumama) Ova slika je takodje kisna. Vrh Jelice tj. vrh Graba, Cacak. Meni draga zbog svih ovih lepih jesenjih boja Nadam se da sam odgovorio na temu kako valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Mart 18, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da postavim dve , sa proslogodisnjeg puta po Francuskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 18, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ... Nadam se da sam odgovorio na temu kako valja Nego šta si; tvoje slike, kao i tvoji putopisi, nikad ne razočaravaju. +Velimlje fala na slikama; to je to. Evo još jedna od mene pa da oladim do sledeće strane... Sprocketeer na čuvenoj Ruti 66. Arizona, prošli vikend. Počeo sam da pišem i putopis o ovom putovanju; biće uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Sprocketeer na čuvenoj Ruti 66. Arizona, prošli vikend. Počeo sam da pišem i putopis o ovom putovanju; biće uskoro... E ovaj putopis jedva cekam... Slika je sa jedne kisne voznje, Zlatibor-Borova glava. Draga mi je zbog ove duge, inace bi bila obicna. Draga mi je jos zbog toga sto sam strasno dobro pokisao, ali bez obzira na to mnogo sam uzivao. To je jedan od onih dana kada vam je sve lepo i nista ne smeta. Tad sam se i prvi put usudio da bas muski oborim u krivini iako je mokro (imao sam losa iskustva sa starim gumama) ... Ova slika je takodje kisna. Vrh Jelice tj. vrh Graba, Cacak. Meni draga zbog svih ovih lepih jesenjih boja ... Nadam se da sam odgovorio na temu kako valja Bravo Muljaz, odlicne su (posebno druga, boje su mmmmmmmmilina)... pravi si Nikon-dzija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je najbolja fotka u seriji neuspelih pokusaja slikanja leptira sa otvorenim krilima. Stajao je na rezervoaru bar pola minuta i kad god bi se glupi digitalac smilovao da okine, ovaj sklopi krila. Al` dobro, nije lose ni ovako. Ovu je fotkala moja devojka. Negde u NP Djerdap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Meni dve jako drage fotografije jer su ispale sjajno (po meni) a slikane su nekako brzinski u pauzama vožnji. slika 1. Vojinov Fazer slika 2. Moj odraz na mom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 20, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam vec kacio ovu sliku ja se izvinjavam al ova mi je vise nego omiljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan extra dobra fotka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam vec kacio ovu sliku ja se izvinjavam al ova mi je vise nego omiljena Mikulanac a da je prodaš BMW-u za kalendar? Uzgred a gde si je napravio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 21, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam vec kacio ovu sliku ja se izvinjavam al ova mi je vise nego omiljena Mikulanac a da je prodaš BMW-u za kalendar? Uzgred a gde si je napravio? Razmisljao sam o toj ideji samo nisam jos odlucio kome da ponudim . BMW-u ili koka koli posto je njihov kamion na slici ;D. Inace slikano je na 47 stepeni , put kroz Iransku Veliku slanu pustinju . Nekih 700 km od grada Yazd do Kaspijskog mora . Inace pamtim taj dan po par slika i sto smo u jednom danu sa paklene vrucine usli u planinski deo sa maglom , kisom i 7 stepeni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Inace pamtim taj dan po par slika i sto smo u jednom danu sa paklene vrucine usli u planinski deo sa maglom , kisom i 7 stepeni . tad si se prekalio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pre slika mog omiljenog prizora! Kad je ovako natovaren znaci bice dobro zezanje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam vec kacio ovu sliku ja se izvinjavam al ova mi je vise nego omiljena Raj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Baš se ne sećam da li sam ranije postavljao, ali mi se sviđa. Ako jesam, izvinjenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Shuky je si ti i video gde ides iznad te gomile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 29, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Baš se ne sećam da li sam ranije postavljao, ali mi se sviđa. Ako jesam, izvinjenje! Odlična slika; to se traži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 30, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Malo porodične atmosfere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna meni posebno draga slika... Ovo je slikano kad sam prvi put vidio svoj motor, nasao ga,provozao,zaljubio se i onda cekao 3 duga dana da postane moj, a za ta tri dana sam ovu sliku pogledao 1000 puta Uglavnom svaki put kad je pogledam sjetim se tog osjecaja nestrpljenja i iscekivanja da postanemo par ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjanin 2007... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 30, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga Paun... I Raja i Doda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...