Mikka 431 Napisano Maj 29, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan L&M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Desert rider...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 31, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Severna Kalifornija, prošle godine, sa Kristin. Spomenik u Santa Pauli (Kalifornija) dvojici moto-policajaca. 1928 godine brana San Francis je pukla u sred noćiu, i vodena stihija je krenula prema gradiću Santa Paula i njenim uspavanim stanovnicima. Ova dva policajaca su ludačkom vožnjom na svojim motorima stigli pre bujice u gradić i digli uzbunu, spasivši nebrojene živote. Slikano feb. 2008, na putu sa RSVMillenian-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 1, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moj naslednik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 1, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ukljucujemo se na put. Me & b.m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ukljucujemo se na put. Me & b.m. Kakva fotka. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan [ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 4, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da znam o cemu je rec... Varadero? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Decembar 2007 ~ Great trip Nice pix but i'm wondering something...This is big bike.....How do you manage to control him?You look like little girl in front of monster. ;)Can u manage to put whole foot on the ground when u are on this BMW?If u dont,it might be a trouble balansing on low speed and specialy when u stop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Decembar 2007 ~ Great trip Nice pix but i'm wondering something...This is big bike.....How do you manage to control him?You look like little girl in front of monster. ;)Can u manage to put whole foot on the ground when u are on this BMW?If u dont,it might be a trouble balansing on low speed and specialy when u stop. I wish I have just a bit of expiriance in biking as she does... ;D ;D ;D Btw... It's a Motoholics bike? Excuse me if I'm wrong! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Deda za motor, baba za dedu..... PS Izvini TomoB al bilo je jace od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Jun 4, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprocketeer 4 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pasadena, California Prijavi odgovor kao problematičan Decembar 2007 ~ Great trip Nice pix but i'm wondering something...This is big bike.....How do you manage to control him?You look like little girl in front of monster. ;)Can u manage to put whole foot on the ground when u are on this BMW?If u dont,it might be a trouble balansing on low speed and specialy when u stop. I wish I have just a bit of expiriance in biking as she does... ;D ;D ;D Btw... It's a Motoholics bike? Excuse me if I'm wrong! hihihi Yes, that is Motoholic's elephant in the photo. Maybe when I grow up I'll be able to ride his bike. This is my bike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Decembar 2007 ~ Great trip Nice pix but i'm wondering something...This is big bike.....How do you manage to control him?You look like little girl in front of monster. ;)Can u manage to put whole foot on the ground when u are on this BMW?If u dont,it might be a trouble balansing on low speed and specialy when u stop. I wish I have just a bit of expiriance in biking as she does... ;D ;D ;D Btw... It's a Motoholics bike? Excuse me if I'm wrong! hihihi Yes, that is Motoholic's elephant in the photo. Maybe when I grow up I'll be able to ride his bike. This is my bike. Ok.Now its clear. ;D BTW.r1200gs is the best enduro bike when we speak about quality .But it cost much more in my countru then in States. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 5, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista stavljao na vec tri strane pa da nadoknadim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 6, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Idemo na pecanje... Oregon, septembar 2007 Sprocketeer, u gradiću Karmel, Kalifornija, oktobar 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sprocketeer, u gradiću Karmel, Kalifornija, oktobar 2007 Jel ona vozi motor bez tablice? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 6, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Idemo na pecanje... Oregon, septembar 2007 Kako je ovo sjajna slika,Motoholiche! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 6, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Peki jaše u suton... Moj drugar Endurac... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 6, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Jel ona vozi motor bez tablice? ;D Da, njen je taj bez tablice. Nov, tek ga je kupila prethodni mesec. U Kaliforniji se nekad čeka i do 60 dana na tablice, a u međuvremenu nosiš sa sobom potvrdu da si podneo/la zahtev za registraciju ako te zaustavi policija. Kako je ovo sjajna slika,Motoholiche! Tenk ju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jel ona vozi motor bez tablice? ;D Da, njen je taj bez tablice. Nov, tek ga je kupila prethodni mesec. U Kaliforniji se nekad čeka i do 60 dana na tablice, a u međuvremenu nosiš sa sobom potvrdu da si podneo/la zahtev za registraciju ako te zaustavi policija. Kako je ovo sjajna slika,Motoholiche! Tenk ju. ;D I u Srbiji se ceka po mesec dana dok ne dobijes tablice.Ali zato imas potvrdu da mozes da vozis u nedostatku tablica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Eto i slika od mene.Planinska voznja.U drustvu za voznju nas ima 10 drugara.Jedini ja vozim enduro jer su mi motori racing varijante premaleni i kao bicikle su kada ja sednem na njih. U povratku sa planine samo mene nisu bolela ledja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 6, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Idemo na pecanje... Oregon, septembar 2007 Ha, ha, ha... zamislio sam te sa tom prikolicom na putu do Kosovske Mitrovice... Jbt al bi to bilo ludo?! A u čamcu paketi za klince! Ajd da to uradimo sledeći put?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...