Ninja66 2841 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Family Racing Team Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 8, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Family Racing Team ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Februar 8, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Negde kod Srebrnog jezera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Februar 13, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan moji prvi odlazak na more motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 16, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ova mi je posebno draga jer mi je to bio prvi (nadam se i poslednji) pad sa motora. ;D A ovo je prva duža vožnja sa Dragicom - do Krčedina ;D biće još... Mikko i ekipo, prešli smo na sledeću 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Februar 16, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A evo i mog Princa na putu za Tresnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Bivsi a veoma mi drag bandit. I moja Jeca :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan bivsi, SV650s, k4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti te bivše...najvažnije od svega je da ti Jeca nije bivša,nega sadašnja,aktuelna i buduća,dugovječna ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Bice do kraja marta i novi, sadasnji. I Jeca naravno, verni saputnik :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 18, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prelazak preko Debelog brda, septembar 2007: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da prelistam stare albume. Skup u NS '06, najveca koncentracija Kawasakija po metru kvadratnom! ;D S leva na desno: Caletova 9ka, moja (najlepsa ;D), i jos neki lik iz Sabca cini mi se, koji nam se pridruzio Leto '06 negde kod Panceva... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e maki dobra ti tablica,samo zr se vidi,a broj ??? ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan e maki dobra ti tablica,samo zr se vidi,a broj ??? ;) ;) MS Paint je cudo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte biti lenji da podelite vase omiljene fotografije sa nama! Vecinu cemo iskoristiti za slide-show na nalovnoj strani koji cemo odsada cesce menjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 18, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kada ja poziram, a Mikka slika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedna slika sa treninga ;D jun 2007 I jedna sa Belog Peska u Kraljevu februar 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 18, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kada ja poziram, a Mikka slika ;D Pozzeru !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kada ja poziram, a Mikka slika ;D Pozzeru !!! ;D ;D ;D A koja je poruka prve slike? Ili bolje da ne znam! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 18, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj miku, on je slikao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Pedja (SpaVe) kada se razvijo u opakog bikera zvanog ENDURO BOY, tu je bio i Bane (Vodeni Zeka). Slike nisu spektakularne ali pamticemo ih po obilnoj kisi koja nas je uhvatila pred Pancevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je prvi motor koji sam SREDIO, pa mi je trenutno najdraza...Trenutno preradjujem jednog MZ-a u custom bobber-a, pa ce mi (nadam se) ona biti najdraza. Do tada restauriran TOMOS 14 m iz 1985 godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 19, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovo! Nema me na ovoj strani! ;D ;D ;D Ovogodišnje prve pa samim tim i najdraže od ove godine... Sleva na desno: Ja tj. markone, deja iliti djeneral, igor sa sufiksom i ćići. Beograd ušće... Stigle lale u velegrad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan To bese ono kad ste se posmrzavali ko ****, pa pili one silne cajeve??? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Februar 19, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Obilaznica oko Zrenjanina Jedno ludo letnje vece 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...