sasa umag 11 Napisano Januar 2, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Mikka,srusit ces nam server zbog tvojih slika :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 2, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikka,srusit ces nam server zbog tvojih slika :D ahahahahaha !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Januar 2, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Normandija Više ne ide... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Više ne ide... ;D e pa popeo bih ga jos ta 2m pa taman ga digao na ledja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Januar 2, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Više ne ide... ;D e pa popeo bih ga jos ta 2m pa taman ga digao na ledja E prijatelju, što misliš da nismo probali, znaš da se volim praviti važan. ;D Ne može preko ograde, imaš sliku na predhodnoj stranici. Kasnije sam odnio GPS na 3043m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pudla, ako ste vec bili u Normandiji, jel ste svratili do mesta iskrcavanja saveznickih snaga koje se dogodilo u II sveckom ratu? Ako imas neku sliku bunkera i plaza postavi molim te. Tamo bih definitivno voleo da odem u buducnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Januar 2, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Evo majstore: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=253106 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 2, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Dils Gep, Severna Karolina (Deals Gap, North Carolina). Zmajev Rep (Tail of the Dragon) važi za najkrivudaviji put Americi - 11 milja (17,7 km) i 318 krivina(!). Stotine hiljada motociklista dodje ovde svake godine k'o na hodočašće. Prošle godine sam bio i ja. ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo majstore: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=253106 Hvala Pudla, svaka cast za putopis. Engleski slabo znam tako da nisam citao, ali sam sve slike pregledao i stvarno su super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 2, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Put 36, severna Kalifornija. Mislim da znak i osmesi govore sve. ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 2, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Drugari, ne bih da tupim, al' ajd' da se držimo pravila. Ne mora niko nišda da briše što je do sada postavljao, al' za ubuduće da podsetim: 1. Na fotografiji mora da se vidi motor, ili deo motora, ili senka motora. Slike gde je samo pejsaž nas ovde ne zanimaju. 2. Na fotografiji ili (A) moraš da budeš ti, ili (B) mora da si je ti slikao. Dakle fotke sa neta ili od ortaka ne dolaze u obzir. 3. Postavi maksimum DVE slike po stranici. Znači tek kad ova tema predje na drugu stranicu možeš da postaviš sledeće dve. 4. Poželjno, ali ne obavezno, napiši ukratko zašto si odabrao/la tu fotku. Još da napomenem da ja imam 10-ak HILJADA svojih fotografija ;D ... Takodje na forumu imamo nekoliko profesionalnih fotografa koji imaju pitaj Boga koliko fotki. Dakle, ovom temom vrlo lako može da dominira samo nas nekoliko.... Al' da se to ne bi desilo, i da bi svi članovi mogli da dodju do izražaja, ajd' da se svi držimo gore-pomenutih pravila. Tenk ju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan prosla zima slike su mi drage jer je to posljednja voznja moje najbolje prerade a odabrao sam ih zato sto je lijepo pogledati ovakav kontrast izmedju boja siva boja kamena i tame braon osuseno smrznuto lisce i narandjasta koja bode oci i mami vam osmijeh na licu i osecaj zadovoljstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto volim ovu sliku....valjda zato sto je Mikka slikao Slikano je negde izmedju Debelog Brda i Tare. Pored nas su tu jos i pokojni Andrej, Smajser i njegova Tanja Ova slika mi je draga jer pokazuje koliki smo moroni Svaba i ja. Zainatili smo se da odemo u taj Lihtenstajn samo da bismo mogli da kazemo da smo bili u njemu. Naravno, jedan prosecan cas esperanta je zanimljiviji nego sve sto smo tamo videli a uz to kisa je pljustala ceo dan....ali vazno je da smo ga mi proveli vozeci do jbnog Lihtenstajna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pogled sa Kopaonika - spuštanje ka Jošaničkoj banji, a onda prečica prema Zlatiboru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Januar 3, 2008 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor, prvi offroad po kisi, slikano blizu prevoja Cestobrodica, samo malo vise van asfalta. EDIT: Popravljen link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 4, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha, lepo ga točkiraš na ovoj slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto volim ovu sliku....valjda zato sto je Mikka slikao Slikano je negde izmedju Debelog Brda i Tare. Pored nas su tu jos i pokojni Andrej, Smajser i njegova Tanja xe xe ! fala ! bilo je lepo'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Moje fotke su tu: http://www.frappr.com/?a=myfrappr&id=336182 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Evo dve od mojih. Irci su MOLILI da se slikaju sa nama ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Krf, plaza Mirtiotisa. negde u Grckoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan mikko, a hoćeš li sad po svakoj stranici da nam stavljaš po dve "tvoje omiljene" slikke sa tih tvojih putovanja na krf?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan mikko, a hoćeš li sad po svakoj stranici da nam stavljaš po dve "tvoje omiljene" slikke sa tih tvojih putovanja na krf?? Ooo da !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan a kakvi ste :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www4.slikomat.com/08/0106/hms-DSC032.jpg za sada je ova zto sto je posle dugo cekanja i stednje dosao pravi motor u moje ruke to je prva nacinjena fotografija pre nekoliko dana kada je motor stigao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike sa moje prve voznje van grada (ako se ne racuna doterivanje motora u februaru iz Novog Sada po kisi, temperaturi jedva malo iznad nule i sa neadekvatnom opremom ) - izlet na Divcibare za jedan vikend 2006-te. Prva slika - bio je tad i motoskup, pa prepoznah stare drugare...moj Sarac se druzi sa drugim motorima Druga slika - obojica se odmaramo posle izleta do Tometnog polja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...