jasminko VIR 1584 Napisano April 30, 2013 I N S T R U K T O R, 1217 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Motor u izuzetnom stanju. Nove gume, nove pločice, nove svećice, nov kaiš, rolnice, nov akumulator itd...itd... Očišćene dizne, zamenjeni filteri i ulje. Od dodatne opreme ima : ABS CBS, Ksenoni i za kratko i za dugo svetlo i još dodatnog diodnog osvetlenja, kofer Givi Maxia, povišen vizir. Bez ijednog dinara ulaganju u dužem periodu, samo sedi i vozi. Teško je naći bolji i spremniji SW. Bivši vlasnik je tu sa foruma ( motor-che ) pa se o motoru zna uglavnom sve. Hoću da zamenim motor za Enduro i to prvenstveno za Afriku Twin, Transalp ili BMW F650 GS . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 30, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Motor u izuzetnom stanju.... Jao,Jasminko,pa kud sad da mi pokažeš ovo.. ) Uff... (ps:jel ti dolazi u obzir zamena za pare? može na pm ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1103 Napisano April 30, 2013 Drug član, 1123 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno izgleda...nema sta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze zamena i za kesh, znam coveka . Ali najradije za neki umereni "asvaltni" enduro . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1584 Napisano April 30, 2013 I N S T R U K T O R, 1217 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Motor-Skuter se prodaje po nabavnu cenu. Plaćen 3000 eura, uloženo u već odličan motor-skuter još mnogo para, i opet se prodaje za 3000 eura (u kešovini ). U zameni gledaćemo da obe strane budu zadovoljne i da svako bude sretan što je dobio baš ono što je hteo i voleo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ne vozis vise BMW-a... menjaj to... :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Hoce, hoce, menjace, zato je valjda i dao oglas . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1584 Napisano Maj 2, 2013 I N S T R U K T O R, 1217 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A da bi ga lakše zamenio, dodaćemo još jednu sliku i broj telefona da se više ne kuckamo po tastaturama . Normalno i zamena za eure takođe odgovara. Cena za keš je fiksna, mislim da ovaj motor više vredi i ispod ga neću dati pa makar odsad pa na dalje i ubuduće vozio skuter što do skora nisam mogao ni da zamislim. U zameni za drugi motor može moja ili vaša doplata, može ključ za ključ, sve u zavisnosti od ponuđenog. tel. 063-230-710 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ker Musa nije na prodaju :lol: ?! Lepo motorce.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1584 Napisano Maj 4, 2013 I N S T R U K T O R, 1217 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći ? Musa nije na prodaju ali postaviću i njegove slike pa ako neko bude zainteresovan neka dođe da ga pogleda uživo. Ko ubedi Musu da krene za njim dobija pride i još neki dinar od mene, ali teško da će Musa poverovati da još negde postoji ovakva zemlja dembelija kao kod nas . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan sta da kazem motor je extra extra, i krivo mi je sto u ovom trenutku nemam te pare kod sebe... ko hoce da kupi ne mora uopste da dolazi da ga gleda, sve moze da zavrsi preko telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...