panick 83 Napisano April 27, 2013 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam mali problem. Naime, vozim ''Sprint Track 125'' i doslo je vreme da se menja svecica. Oznaka na sadasnjoj je CPR6E, a marka je neka kineska, ''Torch''. Trenutno zastupnik za Sprint nema ovu svecicu. Sto se mene tice, ja kinesku ne bih ni stavljao, ali je problem u tome sto nigde nema svecice sa tom oznakom, pa cak ni u katalozima. Ima li neko neki predlog, da li bih na primer smeo da stavim svecicu koja ide na druge motore slicne kubikaze ili tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 27, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Премери пречник и дужину навоја и приложи фотку где се види колико штрче електроде, па ће сигурно да се нађе нека компатибилна, макар таквим "одокативним" методом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano April 27, 2013 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mere najpreciznije ali: duzina navoja - 19mm , precnik 9mm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 27, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Навој је М10х1, а дужину си потрефио - 19 мм. То 6 из ознаке Торча је, како сам схватио, исто означавање топлотне вредности као и код НГК свећица, али ја бих гледао и оне са бројем 7, јер су у овој клими такве, мало хладније свећице најчешће у употреби. Можда да са том свећицом одеш до продавнице где имају добар избор и потражиш неку са тим параметрима и топлотном вредношћу 7 или 6. Можда ти се покаже да би ти пасовала Босна Супер ТЕ 70. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 27, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li Bosna radi svjecice sa navojem M10X1/19. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 27, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Сами кажу да - да. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 27, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ostao onaj nekadasnji kvalitet isplati se uzeti. Samo je pitanje da li se kod "nas " mogu ( posto ja ne mogu u Bijeljini nigdje naci Modricino ulje za Motocikle ) naci ili sve ide za izvoz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan bosna sam nacuo da postoje i "kineskinje" verovali ili ne...! pazljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 28, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan "Торекс" са Вилиних Вода их, наводно, продаје - ове тешањске, "Енкер" један крој један. Ја користим њихове М10х1/12,7, произведене још у доба СФРЈ - нашао на "Лимунду" читав блистер пак од 4 свећице. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na detaljnim odgovorima. Ako sam dobro razumeo, mogu li da trazim bilo koju svecicu koja ima navoj m10x1, 19mm i toplotnu vrednost 6 ili 7? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano April 28, 2013 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ... a NGK? Posto su kineski proizvodi mahom kopije vec poznatih stvari, verujem da postoji NGK koja ima identicnu oznaku, samim tim i iste karakteristike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 28, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na detaljnim odgovorima. Ako sam dobro razumeo, mogu li da trazim bilo koju svecicu koja ima navoj m10x1, 19mm i toplotnu vrednost 6 ili 7? Понеси са собом стару и када понуде са одговарајућим навојем, ти на тим новим упореди електроде, да штрче отприлике колико и на старим и купи такву. А ја бих заиста купио неки са топлотном вредношћу која је код НГК-а означена бројем 7, док је код Денсо свећица та иста топлотна вредност означена бројем 22. Има тих упоредних таблица топлотних вредности свећица на Нету, па потражи и провери. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam svecicu NGK cpr7ea-9, lepo radi za sada, pucanje iz auspuha je nestalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaX 5 Napisano Maj 7, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Čačak, Srbija Motocikl: Fz6s Prijavi odgovor kao problematičan NGK CR8E ista svecica kao na spirnt Pulser 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...