strugo 236 Napisano April 26, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari kupujem motor od 2003-2004 i mladji ne ispod 600 kubika, idealno gsxr 750,ali i druge marke i kubikaze dolaze u obzir,moze i strom 1000, fz1-znaci neka od te dve klase. placam kesom. USLOVI: da je motor legalan,prednost ovde kupljenima. ko ima ili zna nekog ko ima a nije na oglasima neka javi,poz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 1, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexRs 125 1 Napisano Maj 1, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki GsxR 1000 K4, Peugeot SP 2, Prijavi odgovor kao problematičan Bice moj Suzuki k4 1000 u prodaji posle Sabackog skupa, tek reg. u odlicnom stanju, cena bi bila oko 2700e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 1, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan otisla brate posle 6 godina druzenja,dosta je bilo!!) da nije nekih planiranih investicija dosao bih do tebe za to 3/4 od kila!) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/polovni-motori/honda-varadero-oglas-76351/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari hvala za k4 i varadero,ali to nisu modeli koje bih zeleo. aktuelno i dalje i jedna prepravka: motori od 2005 i mladji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate ja nemam reci! gledam ljude koji drze motore na oglasu od 3 do 10 meseci,sad jos digli cene za po 500 eura. dali prodaju violine ili sta? al' dobro,lepo je mastati da ce neko to da plati. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da te neinteresuje Varadero,ima mnogo dobar,ako se predomislis,dodji! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan brate ja nemam reci! gledam ljude koji drze motore na oglasu od 3 do 10 meseci,sad jos digli cene za po 500 eura. dali prodaju violine ili sta? al' dobro,lepo je mastati da ce neko to da plati. Stara neverovatna prica u ovoj zemlji u kojoj svi kukaju kako nema kesh-a. Prosle godine sam bio u istoj situaciji. Niko da spusti na za 100 Eura. E, kad sam kupio motor, cetvorica me zvala - kao da vide da li sam kupio nesto... a posle u oglasima vidim im motore po manjoj ceni nego sto sam im nudio... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nije to problem. Problem je sto se prodaju lesine po cenama motora - casa stanje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate Pero,ali zamisli mene na varaderu!!) na sta bi to licilo?!) upravo tako,ja sam proslog meseca prodao fazera 600,bio 15 dana na oglasu,ali mora da se spusti cena da bi se prodalo brzo i za pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85343-suzuki-sv-650s/page__p__1367605#entry1367605 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan ma strugo bacio oko na litricu. kako si izdrzao do sad bez masine? ima dosta kako sam ti isterao fazera iz dvorista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smeki polako polako, ce da bude!) Marko hvala za ponudu,ali sv nije model za mene. Markonja, izgleda da nece biti litra,fali malo parica,ali ipak dovoljno da se od toga odustane. Izdrzavam-vreme mi pomaze tj. ova lepa kisa!) al' kriziram naveliko!) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te zanima Suzuki sv 650s 2004god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze,ali sv nikako i broj sam zaboravio: 064 264 264 4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jun 7, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan da se i ja pridruzim izjedanu kokica :Mina: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Honda Hornet S 2002, prva reg 2003, extra stanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze nista starije od 2005,hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
razredjivac 2 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan a Hornet 919 2007? Nov novcijat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan GSX-R 1000 K7 cena: 5900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jul 1, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan neodgovara mi Hornet, a za suzanu nemam para :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan GSX-R 1000 K7 Motor koriscen za touring. 2 kljuca. Redovno servisirano, Motul ulje, nov NGK svecice, nov DID lanac i lancanike, BREMBO pakne, KN filter, POWERCOMMANDER, AKRAPOVIC,i ove sve ustelovan na Dyno u Madarskoj, mereno 200 KS na 1400 obrtaja, 120 Nm od 6000 obrtaja!!! Izvadeno blokada iz 1,2,3 brzinu i krajna brzina. Rizoma rucke, LSL kraspad, MRA visir (+ i original visir, rucke i zadnja sedista).Reg. do 05.2014. Video snimak na Dyno: youtube.com/watch?v=O_QjxT51z98 Moze zamena uz tvoju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Jul 2, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan CBR600RR 2011 prodat juce za 7000e ,steta sto nisi imao dovoljno love motor je bukvalno nov, kupio komsija od uvoznika za sina,puno srece u trazenju Moto servis Lukac,pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...