BRACO 3328 Napisano April 23, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima iskustva sa rasklapanjem i eventualnim ciscenjem aprata dobro bi doslo par savjeta.Elem imam neki mali sonijeve aparatic i nosim ga na voznju ali posto je previse prasine a on je obicno ispod dresa visi oko vrata izgleda da je nakupio prasinu.Kad ga upalim nece da izadje objektiv i prijavi da je nemoguce da se pokrene i tako ponovim par puta i nekad proradi ali prilikom zumiranja tacno se cujje nesto poput malog krckanja..par puta sam ga upalio uz pomoco drugom rukom kojom povucem objektiv koji je krenuo i stao..ostalo sve fercera za 10. Aparat je mali i bas je zgodan za nase potrebe pa ako neko ima neki savjet kako da se ocisti i sta treba da se cisti posto kod nas nema servis za aparate.. p.s. aparat je na piksele nije na film Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Stavi sliku. Pazi aparati se relativno lako rasturaju do onog dela kad na "idiotima" treba da rasturas objektiv i ceo taj mehanizam tu vec nastaju problemi, tako da ako nisi ultra vican ne bih ti preporucio da rasturas mehanizam za pokretanje objektiva (napred nazad pa cak i ono sto stiti staklo) jer su jako sitni delovi... A ovo drugo nema problema, mada kapiram da je kod tebe problem bas u tom mehanizmu, jesi probao cetkicom da ocistis to, neka za likovno ili neka soft za zube? btw. mislim da nije problem u prasini, nego je poceo da se raspada od vibracija - dotrajao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...